- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi problémám lett, szerintem egy frissítés hozta meg, de annyira sűrűn nem hallgatok zenét, sajnos, hogy pontosan belőjjem időben. Van egy skullcandy bluetooth fülhallgatóm, ami korábban működött, viszont előző héten meg ma is hallgattam volna a YT Music alatt, de elindul a zene, megy is szépen, majd mondjuk 5-10 perc múlva leáll a zene. Bemegyek a YT Musicba, nyomok egy lejátszás gombot és folytatja, majd ismét leáll pár perc után, és így tovább amíg meg nem unom és hagyom a fenébe. Mindegy, hogy a YT Music aktív alkalmazás vagy sem, ugyanaz a végeredmény. Feltöltöttem csutkára a fülhallgatót, hátha, de ugyanaz. Esetleg hallottatok ilyet, tudjátok mi a megoldás rá? Milyen beállítást nézzek? Mert én nem változtattam semmit rajta. Lehet a 13-as rendszer túloptimalizál valamit. Vagy várjak, mást nem tudok csinálni jelenleg :-), hátha lesz valami frissítés ami javítja? Azt sem tudom egyáltalán YT Music vagy Samsung probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest