- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Eh, most látom ezt a kupon akciót, kár hogy már megrendeltem pár napja a helyi Euronics-ban. Tegnapra ígérték, nem jött meg, mindegy, ráér, egy Redmi Note 8T utódja lesz, ami működik, de néha kezd furcsa dolgokat csinálni, belassul, úgy döntöttem cserélem. Első kinézett a MI11 Lite 5G NE volt, de olvasgattam, ez jobb döntésnek tűnt, megrendeltem.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha meglesz a teló, átteszem a SIM kártyát, bejelentkezek Google fiókba (gondolom itt is lesz...) akkor leszedi a névjegyeimet, ugye? És használja a Google fotók szolgáltatást is, vagyis elmenti a képeimet a felhőbe, folytatva a régi teló képeit.?
Elnézést a láma kérdésekért, 50-es korosztály vagyok, és eddig ami okostelefonom volt, az mind Xiaomi. Annak a dolgait (MIUI) megszoktam, és könnyen migráltam Note5-ről a 8T-re, most is márkánál maradtam volna, de nagyon egyértelműnek tűnt a Samsung jobb vétel mivoltja....Meg lányom is ezt a szériát használja (Nem tudok segítséget kérni, nem velünk él)
SZóval egyszerűen tudok migrálni a régi telóról? Megnéztem, névjegyeket, fotókat napra készen felszinkronizálta a Google fiókba. Vagy próbáljam lementeni a névjegyeimet fájlba...?Más teendő..?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest