Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sztyepadzso #11779 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni!
Ha nincs hozzákötve samsung acc, akkor nekem is megkérdezi, h szinkronizáljam a whatsapp képeket, stb. Azzal nincs gond, az úgy jó ahogy van. Samsung cloud-ot kell tiltani, az is megvolt, szarik rá, csak nem tölt fel a onedrive, akarja, hogy visszalépjek a samung accba és akkor létrehozza a fentebb említett mappákat, és csak oda hajlandó szinkronizálni, nem úgy mintha csak simán használnám a onedrive-ot.
A mappákkal nincs baj, azt azért irtam, hogy megértsék a fórumtársak mit és honnan akar a samsung acc, mit csinál, szóval más számára is érthető legyen. Szóval Nem a mappa a lényeg, hanem hogy a samsung acc-ot leválasszam a onedriveból és az a default beállításokkal működjön boldogan tovább pont úgy, mint amikor nem voltak összekötve. Próbáltam samsung cloud app-ból kiszedni a onedrive-ot, de nincs benne! Nem tudom hogyan tovább, ha senki sem tud megoldást, akkor havonta feldugom gépre kábellel a telefont mint 15 évvel ezelőt ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest