Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
A hálózati töltőkábelre gondoltam, ami már meg is történt, azzal sem töltött, de kezd érdekessé válni a történet. Időközben lemerült a teló 11%-ra. Kiszedtem a SIM-et, hogy átköltöztessem egy másik készülékbe. Egy utolsó próba erejéig még rádugtam a PC-re és csodák csodája TÖLT! Ezen felbuzdulva visszaraktam a SIM-et és még így is TÖLT! Próba a hálózati töltővel: tölt. 16%-nál még nem töltött. Egyébként majdnem megrendeltem az alsó panelt. Annyit megér.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
-
csaba1203
addikt
Vásároltam már innét pár dolgot de valahogy mindig becsületes eladókba botlottam idáig...
Persze, aki már egyszer megégette magát az másképp látja ezt.
Igen igaz, amit írsz anno nekem is így kezdte A8-am aztán egyszer csak semmivel nem tudtam rávenni, hogy feltöltse az akkut. -
borix
őstag
válasz csaba1203 #4107 üzenetére
Mindenki magából indul ki komolyra fordítva, pl én már gari nélkül nem vennék használtan telót, és a gari is hivatalos legyen.
Az enyém újonnan lett véve és egy rakást pénzt rákölthettem volna az A40-re, ha nem gariban csinálták volna.
Valószínű egy sufni GSM garival pedig csak szenvedtem volna, hogy rendesen megcsinálják, és hetek mentek volna rá. -
szimi57
őstag
Számomra egyik teló sem ér 30 e. Ft-nál többet. A 300 ezres sem. Ebből kifolyólag a gari mellékes. Igyekszem nem fölé menni ennek az összegnek, ezért csak a használtak jöhetnek szóba. Eltalálhattam, hogy volt negatív tapasztalatod teló vásárlás során? Rádsóztak valamit? Akitől a telót átvettem, alig akarta elhinni, hogy most ez komoly a részemről
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
mrobes
tag
válasz csaba1203 #4107 üzenetére
Én is vásároltam már itt többször is, mindig problémamentesen zajlott az üzlet. Idáig. Megvettem a dobozos, garis A40-et egy hónaposan, rá kb. fél évre feketelistára tették az IMEI szám alapján, valószínűleg nemfizetés miatt. Eleinte a szokásos SIM hibára gyanakodtam, de sajnos nem az volt a gond. Az eladó természetesen már nem reagál a megkeresésemre, időm meg nincs pereskedni.
-
Boky
csendes tag
Sziasztok,
páromnak vettem 2 hete egy A40-et, de pár nap után SIM problémák merültek fel.
Egy Vodafone és egy DIGI SIM van a telefonban, és naponta 5-6 alkalommal elveszti a SIM kártyákat a telefon, és újra be kell írnia a PIN kódokat. Ez alapból is idegesítő, de a nagyobb baj, hogy van, hogy 1-2 óráig nem néz a telefonjára, és ha ekkor merül fel a probléma, akkor nem lehet elérni.
Próbáltam a SIM-eket kicserélni a 2 foglalatban, de nem segített.Mit lehet tenni?
-
Boky
csendes tag
válasz Andrewstarr #4113 üzenetére
Hali,
igen újonnan vettem a MediaMarkttól.
-
szucstom
őstag
Valószínűleg az ujjlenyomatos feloldást nem támogatja az app, amit használni akarsz. Nézd meg a beállítások - alkalmazások alatt az applikációk engedélykérését, hátha ott találsz ujjlenyomattal kapcsolatos engedélykérést, bár nem valószínű.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
rjy08
tag
válasz szucstom #4117 üzenetére
Nem találtam sajnos.
Viszont ismételt keresgélés után rátaláltam egy appra, ami eddig úgy fest, beváltja a hozzá fűzött reményeket! Glance Plus a neve. Van lehetőség beállítani az ujjlenyomatos feloldást is!
Most tesztelem. A hirdetések eltávolításáért pár forintot fizettem, és eddig jónak tűnik!Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
rjy08
tag
Egyébként a samsung készülékeken lévő gyári billentyűzetben van eltérés az egyes modellek esetén? Eddig S edge készülékeim voltak, az utóbbit rövid időn belül leamortizáltam egy véletlen leesés miatt. Megelégeltem ezt, így a költségvetés egy A40-et engedett. Azonban úgy tapasztalom, mintha "butább" lenne a billentyűzet. Nem javít olyan hatékonyan, pontatlanabb, lassabb. Mondjuk némelyik betudható a gyengébb hardvernek, de a franc tudja.
Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
szucstom
őstag
A billentyűzetnek semmi köze a hardverhez ilyen szinten. Teljesen jól működik a gyári billentyűzet, én azt használom. Neked az lehet szokatlan, hogy a szótár része a szoftvernek még nem ismeri a szóhasználatodat. Elkezdett tanulni, egy idő után már jobb lesz.
-
rjy08
tag
-
rjy08
tag
Sajnos vannak anomáliák ennél a glance plusnál is. Folyamatosan bekapcsolja a kijelzőt, random időközönként, pedig nem történik semmilyen behatás. Ami behatást kezelne a program, azokat már kikapcsoltam. Még meg is vettem több funkciót, (pl. reklámok eltüntetése). Rohadt idegesítő. További tapasztalat, hogy durván meríti az akkumulátort is.
Elég szomorú, hogy ennyi app közül nem találtam még mindig olyat, ami gyári szinten működne... Pedig a kezdeti tapasztaltok nagyon biztatóak voltak. :/Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
szucstom
őstag
Jóvanna, csak biztosra akartam menni
#4124: az ilyen és ehhez hasonló third party appokról sajnos már jóval korábban kiderült, hogy szívják az akkut. Egyetlen megoldás van, ami ugyan pénzbe kerül, de helyettesítheti az AoD-ot. Okoskarkötő, vagy óra.
[ Szerkesztve ]
-
rjy08
tag
-
szucstom
őstag
Ezek a third party appok - legalábbis ha jól tudom - aktívan tartják a kijelző azon részét, ahol megjeleníti az adatokat, így eléggé lefogva az akkut. Szemben a Samsung megoldásával, ami ugyanúgy aktívan tartja, de energiagazdálkodási szempontból sokkalta gazdaságosabb.
-
evilskati
aktív tag
Samsung Cloudba nem szinkronizálja az egyéni szóhasználatot, mint a Gboard?
-
Karcub
senior tag
sziasztok! A kijelző kicsit pókhálós lett, az egész kijelzőcsere 35k lenne, de annyit nem akarok rá költeni.
A kérdésem az, hogy magát az előlapot tudom cserélni az érintő cseréje nélkül? -
vzsoca
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 hete nem tudom a Play áruházba a Chrome-t lefrissíteni, már újra volt indítva a telefon, leállítva és újra indítva a Chrome és Play áruház is.
Mit lehet még vele tenni? Más programokat enged frissíteni. -
enquirer
csendes újonc
Sziasztok!
Használom a Runtastic nevű app-ot. 10-es droid frissítés után is jól működött az app. De most csináltam egy rendszer visszaállítást és azóta folyamatosan eldobja a GPS jelet rögtön egy kis idő után ahogy kikapcsolom a képernyőt. Az iGO az nem csinál ilyet de ott ugye folyamatosan aktív a képernyő. Szóval biztos valamit alvóra a rak a rendszer. De nem a Runtastic-ot magát mert azt beraktam a kivételek közé. Lehet, hogy valami rendszer szintű dolgot beraktam alvók közé, nem tudom. Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy miért van ez?
Köszi!
-
Urak,
Újként csatlakozom hozzátok, egyelőre készülék nélkül, de esélyes hogy rövidesen lesz...
A Topik első 200 hozzászólásán vagyok túl, mivel van 4000, kérdeznék.
Az eltelt 1-1,5 év alatt derült-e ki valami komolyabb hibája/hátrányossága a készüléknek, amire figyelnem kell egy használt készülék megvásárlásakor? -
veterán
válasz Oldman2 #4138 üzenetére
Sim hibákról tudunk. Eldobálja egyik vagy másik simhelyen a térerőt. Bár nálunk van kettő a családban, egyik sem produkálja a hibát. Vagy esetleg még elérhetetlenség merült fel, ami azt jelenti, hogy két kártya esetében mindkettőnél jelez térerőt, látszólag hálózaton vannak a kártyák, mégsem lehet hívni őket. De mi ilyet sem tapasztaltunk.
-
-
swordoc
tag
AOD témához: a newGen Always on Amoled | Edge lighting nevű appját használom. Úgy van beállítva, hogy csak akkor kapcsoljon be max fél órára, ha van bármilyen értesítés. Így nem különösebben érezhető az aksin, hogy egyáltalán fut a háttérben. Nekem a fizetős van, reklámmentes és minden funkció elérhető. Folyamatosan dolgoznak rajta, májusban A6+-szal próbáltam, akkorihoz képest sokkal jobb lett az app kezelése, egyértelműbb minden.
Arra kár várni, hogy a Samsung egyszer csak gondol egyet és kiad egy frissítést gyári AOD-dal. Nem fog. -
glacious
addikt
Telefonban felpuffadt az aksi, eltörte a hátlapot is. A szerviz nem veszi át garanciális javításra, mert törött a hátlap. Ilyenkor mit lehet tenni?
Felteszem a kérdést a Samsung Magyarországnak is.
-
-
-
glacious
addikt
válasz Oldman2 #4146 üzenetére
Telekom, vezetékes szolgáltatás mellé. Azt a 17 ezret még be lehetne nyelni, ha a javításkor bebizonyosodna, hogy esetleg máskor sérült.
Még annyi ugye a gáz, hogy nem én használtam a készüléket és így semmit se merek 100%-ra állítani, csak látom, hogy feszül a készülékház a repedésnél és a kijelző is egy ponton.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest