Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Néhány ponton egész hasonló a gondolkodásunk, én is szeretek túlkomplikálni gondolatokat. Mondjuk nekem soha nem volt olyan illúzióm, hogy esetleg nem vagyok önző.
Túl erős önkritikából adódóan másoknak is igyekszem képességeimhez mérten elég sokat lehetetlenkedni és nemnormális elvárásokat támasztani. Most azon gondolkodom, hogy ezt a tulajdonságot miként tudnám a hasznomra fordítani, ahelyett, hogy kicsit lazítanék

-
-
saja
csendes tag
Huszonkét esztendős vagyok, szóval elég fiatal. Előttem a világ, még simán lehetek egy jó szakember, jól jövedelmező munkával.
Nem mindig szoktam ilyeneken agyalni, csak ez ma előjött.
Ja és tényleg nincs okom panaszra, van szerető családom, szüleim, testvérem. Egyetemre járok, van időm baromságokon agyalni.Informatikus hallgató létem ellenére érdekel az emberek viselkedése, a társadalom, a biológia, kémia, fizika, mate-... nem az már nem, a világ működése. Az élet.
-
greenity
senior tag
Nem vagy önző, csak egy nagyon nagyon picit fura gondolkodású, de az nem baj, ez kéne a normális legyen inkább

-
DeFranco
nagyúr
Így első olvasásra semmi baj a gondolkodásoddal (csak átfutottam). Sőt...
-
Hány éves vagy, ha szabad tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ma végezni kéne már vele