- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: Slacko 6.3-at többször telepítettem frugalban, gond nélkül. Most ráleltem a Slacko 6.3.2-re és a Xenialpup 7.5-re (csak 32 biteseket használok mindenből), de ezek mind UEFI-s verziók. Sajna nem tudok ékes Ánglus nyelven, ezért nem tudom, hogy ezek csak UEFI-s gépre lennének telepíthetőek?
És ha esetleg igen, annak mi értelme van? Nem a régi gépek támogatása a cél? 1GB RAM, AMD Turion X2 1,6 vagy 1,7 GHz-es kétmagos procis régi notira raknám, fénykép-nézegetés-szortírozás, de főleg internetezés céllal.Minden segítséget előre is köszönök!
-
S-kami
csendes tag
Figyelmedbe ajánlom:
http://skamilinux.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=296&p=3587#p3587 -
S-kami
csendes tag
Szia!
Samba leírás itt:
http://skamilinux.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=219&hilit=sambaKöszi a képeket, nagyon baba lett! Nem semmi teszt eredmények!
-
Ez is hasznos volt
A Retro "Megalomaniac" DVD- t a csúcs P4- en itt kipróbáltam már ,
frankó minden. Egy szájbarágós Samba beállítás-magyarázat kellene még mert Linux alól látom a Win- es gépeket de Win alól a Linuxot nem. DHCP- t használok az egész lokális hálózaton, tehát fix IP- zni nem akarok mert sok gépem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest