Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: Slacko 6.3-at többször telepítettem frugalban, gond nélkül. Most ráleltem a Slacko 6.3.2-re és a Xenialpup 7.5-re (csak 32 biteseket használok mindenből), de ezek mind UEFI-s verziók. Sajna nem tudok ékes Ánglus nyelven, ezért nem tudom, hogy ezek csak UEFI-s gépre lennének telepíthetőek?
És ha esetleg igen, annak mi értelme van? Nem a régi gépek támogatása a cél? 1GB RAM, AMD Turion X2 1,6 vagy 1,7 GHz-es kétmagos procis régi notira raknám, fénykép-nézegetés-szortírozás, de főleg internetezés céllal.Minden segítséget előre is köszönök!
-
S-kami
csendes tag
Figyelmedbe ajánlom:

http://skamilinux.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=296&p=3587#p3587 -
S-kami
csendes tag
Szia!
Samba leírás itt:
http://skamilinux.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=219&hilit=sambaKöszi a képeket, nagyon baba lett! Nem semmi teszt eredmények!

-
Ez is hasznos volt

A Retro "Megalomaniac" DVD- t a csúcs P4- en itt kipróbáltam már ,
frankó minden. Egy szájbarágós Samba beállítás-magyarázat kellene még mert Linux alól látom a Win- es gépeket de Win alól a Linuxot nem. DHCP- t használok az egész lokális hálózaton, tehát fix IP- zni nem akarok mert sok gépem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 10
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi