Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz #00137984 #43 üzenetére
Tavaly - illetve már tavalyelőtt - karácsony környékén vettem a Samsung QE55Q6FN 4K QLED TV-t, kifejezetten animék és HDR-filmek nézése céljából. Azóta is ezen nézem őket, a monitor onnantól fogva csak játékra van használva.
Most egyébként éppen azt tervezem - egy kis spoiler a jövőt illetően -, hogy eladom az ASUS PB328Q WQHD monitoromat, már meg is van rá a vevő (emiatt is döntöttem így), és hozok egy 40" körüli brutál monitort, amin majd tudom HDR-ben futtatni a játékokat is.
Egyelőre még terv, de sajnos az árakat illetően komoly dilemma, hogy ami igazán jó cucc, az fél milla környékén mozog, ami pedig olcsóbb, az "TESCO gazdaságos" HDR-t tud (DisplayHDR 600 alatt nem akarnék venni semmit). Szóval kevés az olyan jelölt, ami szóba jöhet, de majd kiderül, hogy állunk anyagilag pár hónap múlva.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest