- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markussandor #69 üzenetére
Szia,
"Ezt gondolom AC oldalon mérted egy konnektoros fogyasztásmérővel."
Így van.
"az alaplapi SATA Power kivezetés el fog bírni 4 HDD-t?"
Hát ezt sajnos én sem tudom. Az alaplapra dugható SATA tápkábel, amit mellékeltek hozzá, azon 2 darab SATA tápcsati van. Még megoldás lehet, ha az Asrock supportnál megérdeklődöd: [link]
"Bár azt gyanítom, hogy az ATX-es tápnak roszabb a hatásfoka, mint a laptop tápnak."
Megmondom őszintén, hogy nem szeretnélek megvezetni, inkább csak úgy írom, hogy SZERINTEM az a rosszabb hatásfok max ilyen 10 watt lehet, amit egy év alatt pár ezer forint többletköltséget, vagy annyit sem jelenthet. Nem tudom. Aki akarja, matekozza ki. Függ attól is, hogy melyik áramszolgáltató területén élsz, mennyi az éves átlagfogyasztásod, van-e kedvezményed, stb. Én azért ragaszkodtam az ITX mérethez (még, ha drágább is), mert 1. hangtalan 2. alig foglal helyet 3. keveset fogyaszt. Viszont az az összeg, amit megtakarítok fogyasztásban, azt már előre kifizetem a drágább hardverekkel, szóval megtérülni majd jó sokára fog (vagy soha).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest