- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rico45
őstag
Megcsináltam!Teszi a dolgát
Egy kérdésem lenne! Ha másnak a telóján is fent van ez a program akkor be tud ő is lépni a gépembe?
Nem lehet ezt is valahogy jelszóval védeni? -
Buli77
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy telefonguru így a segítségeteket kérem.
Mi lehet az oka hogy csak a belső adattárolót látom, és a 16gb-os SD kártyát nem? Hasonlóan jártam a Total Commander-rel is. Viszont a telefon saját fájlkezelője látja mind a kettőt! (Huawei G510)Segítségeteket előre is köszönöm!
-
rozzi
csendes tag
Hali nekem jelszót kér az ES de nincs a gépemen jelszó O_O mi a teendő? Lan kapcsolatot használok , megtalálta a gépet a lanon de jelszót kér O_O ami nekem nincs
-
Anubisz2000
újonc
Üdv!
Hogyan tudom visszaállítani az alapértelmezett háttérképet? Megváltoztattam,és szeretném visszaállítani,de nem tudom,csak lecserélni egy másikra.
-
tarnagy
aktív tag
Príma kis fájlkezelő, eddig nem is ismertem - már ezt használom, s rá kellett jönnöm,milyen sokoldalú. A LAN-kapcsolat pedig zseniális, jobb mint az FTP! Köszönöm!
tarnagy -
RootRulez
félisten
Megjelent az 1.6.2.2-es verzió!
Ebben javítva van az előző verzióban feltűnt APK küldési hiba Bluetooth-on.
-
Dubfire81
csendes tag
a menüben csak én nem találok magyar nyelvet,minden másfélét igen?
-
Dubfire81
csendes tag
a menüben csak én nem találok magyar nyelvet,minden másfélét igen?
-
trufko.92
újonc
Szia!
Köszönöm a segítségedet4
Kicsit azóta már rájöttem a dolgokra és babráltam ezt-azt a telefonomon!
Amivel jelenleg problémám van az, hogy kapok egy ilyen hibaüzenetet: "Hiba, szerver nem található!".
Mindent úgy csináltam végig ahogy írtad IP/Megosztás (nálam is az lett!) minden, de a szervert mégsem találja!
Remélem van rá megoldás, mert egyszerűbb lenne a suliból elérni a gépet és úgy randalírozni mint hurcibálni magammal szegény kis gépemet! :S
Üdv:
Trufko.92 -
Dr. Romano
veterán
Nagyon jó progi. Nemrég lehetőség nyílt a felhőket is böngészni vele. A 2GB-os Dropboxomat és az 50GB-os Boxomat is simán kezeli (hátránya, hogy csak olvasni tudja ezeket)
-
Keem1
veterán
Most telepítettem a 1.6.1.7-es verziót, nálam a #1 fájlkezelő, és mennyivel komfortosabb magyarul használni (középfokúm van angolból, de jobb a magyar
).
Köszönet érteRootRulez
-
zole72
tag
Próbálom elérni a számítógép tartalmát tabletről.
Felraktam a es file explorer-t amit innen szedtem le be állítottam hogy lan gépen elvégeztem a szükséges megosztásokat odáig jutottam hogy lan megosztásnál látja az ip címet belépek megjelennek a megosztott partíciók c,d,e,f....stb d amikor rákattintok egy meghajtóra pl d akkor azt írja ki
Bejelentkezés sikertelen
Ezt Okozhatja:A Hozzáférési adatok nem helyesek.Valakinek valami 5let?
-
bubus66
nagyúr
Köszönöm a MIUI Camera app lefordítását.
-
RootRulez
félisten
válasz
imike999 #144 üzenetére
Viccelsz?
Ha mégse viccelnél, mert én se okostelóval jöttem a világra, akkor: Letöltöd az oldalról, felmásolod az SD karira, amikor rádugtad a gépre és beállítottad, hogy a teló USB háttértár legyen. Ezután egy fájlkezelőre lesz szükséget, amivel megnyitod a felmásolt APK fájlt és feltelepíted a telefonra.
-
imike999
csendes tag
le tudnád írni lépésről lépésre?
-
imike999
csendes tag
ha a telefonon nincs internet úgyis fel lehet rakni?
-
RootRulez
félisten
1.6.1.5 - Végre tudja az elérést PC-ről FTP-n keresztül.
-
RootRulez
félisten
válasz
Rascally81 #136 üzenetére
-
Rascally81
aktív tag
Köszönöm a frissítést!!!:-))))))))))))Nagy Vagy!!
-
RootRulez
félisten
1.6.1.2-es verza.
-
Jaki2000
aktív tag
Köszi a fordítást! Amióta rátaláltam, ezt használom. Most lett egy kis probléma.
FTP-n kellene elérni dokumentumokat és a telefonnal megnyitni, pl xls és doc filéket. Teljesen jól látja az FTP könyvtárakat, de a nem sikerül sem megnyitni, sem másolni az FTP-n lévő filéket. Jpg és txt megy, a dokumentum formátumok nem. Meglepő módon ua. filét e-mailből, vagy az SD-re másolva meg tudom nyitni, vagy akárhová másolni.
Nagy szükség lenne rá! Előre is köszönöm! -
RootRulez
félisten
Akiknek eddig nem ment, azok próbálják meg újra, működtem rajta egyest s mást. Lássuk, most felmegy/fut-e valakinek, akinek eddig nem ment...
-
ugacsaka
újonc
helo! légyszíves segítsetek. 2.3 as androidom van és az a problémám hogy fel se ismeri az efex-et... azt irja ki, hogy "nem támogatott fájl". hogyan telepítsem? kipipáltam azt is hogy ismeretlen források.. szal elakadtam. előre is köszi.
-
RootRulez
félisten
1.6.0.9-es verza.
-
Y09a
újonc
Köszi.
Akkor valahol nálam a hiba. Soxor már a kibontásnál hibaüzit kapok.
Hát ez van. -
Y09a
újonc
Hali
Régóta használom ezt az appot, bár én angol verziót. (de ennek már vége)
Sztem tökéletes. (a wifi-s rész is, bár megjegyzem én egy külön jelszóval védett rejtett felhasználót hoztam létre win7 alatt. Így mindent elérek a pc-n).
Viszont nem tudom illik-e ilyet kérdezni, de megkérdem.
Mit használsz az apk.k ki-be csomagolásához? Szerettem volna saját részre fordítani pár appot. Próbáltam az APKTool-t és azAPK Managgert is, de ezekkel csak csekély hányadát tudom hiba nélkül vissza csomagolni.
Szal köszi ha válaszolsz, és a magyarításért! -
RootRulez
félisten
Szia!
Eddig a legutolsóról jöttek negatív visszajelzések. Te vagy az első aki szólt, hogy a 1.6.0.7-es se megy.
Sajna nem tudom mi lehet a gáz, de mivel másoknak megy, így azt kell feltételeznem, hogy a te készülékedben van a hiba.
Bár nem értem, hogy akkor a sima miért működik. .F
A magyarítás magában a programban semmit sem változtatok, azaz a működést nem lehet befolyásolni. Tehát elvileg ugyanúgy kéne működnie...
-
pai107
tag
Más fordított cuccos amire most találtam rá "nálad" az megy szépen. (Simple Sound Profile Widget.) pedig mind a kettőnél ugyanúgy csináltam. Másolás sd-re, annak gyökerébe, majd telepítés s indítás...
-
pai107
tag
Brühühühhüü....
Még csak ismerkedek okos telefonommal (LG GT540) de vmi nem ok. Más .apk cuccokat tettem már fel (pc-ről is és marketről is) de ez nem jön össze.
Azaz sd kártyára felrakom, onnan telepítem (mindkét verziót próbáltam), de indításkor ez a hibaüzenetem van:
com.estrongs.android.pop, az alkalmazás váratlanul megállt, próbáld újra....A telefon rootolva van, a gyári soft cserélve, de 2.1 android van rajta
Az angol verziót a marketről simán felrakja és megy szépen, de azt nem merem annyira buzerálni... meg ugye ha van vmi magyarul hát akkor az választom.
HELP.
THX. -
RootRulez
félisten
1.6.0.8...
-
RootRulez
félisten
túl a 2000 letöltésen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel PC + monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest