Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Megjelent a 4.3-as verzió!
-
Jacak
senior tag
...Áh,felhagytam ezzel a progival,jó nekem a System Tuner Pro is,sokat javítottak,fejlesztettek rajta mostanára...
-
puskas83
csendes tag
Erre tippeltem en is ,mar mas programnal is szuksegem lett volna erre a programra, de nem tudtam, hogy van ilyen.Koszonom gyors es korekt segitseget, ugy gondolom egy nagyon jo kozossegbe regisztraltam.
-
RootRulez
félisten
Akkor a magyarítás oldalam Gyakran Ismételt Kérdések lapja kell neked, onnan is a második opció.
-
puskas83
csendes tag
motorola defy 2.2.2 rootolt de a gyari angol nyelvu verzio, most is arrol irok.mas programokat is szedtem le innen es egyiknel sem szerepelt a magyar nyelv a valaszthatok kozott.
-
puskas83
csendes tag
Milyert nincsen a magyar nyelv benne?
-
RootRulez
félisten
3.8-as verzió.
-
alexag
csendes tag
De igen a magyar android assistant sd-n van, az angol pedig a telomon.
-
alexag
csendes tag
De igen a magyar android assistant a sd-van.Miért baj?Az angol verza pedig a telon.
-
alexag
csendes tag
Heloka!
Sony ericsson arc-on miért nem tudom ezt használni, telepítés után ezt írja..az alkalmazás nincs telepítve?
Rotolt a telom.. -
RootRulez
félisten
válasz
Cartman023 #23 üzenetére
Látod ez jó kérdés, javítottam is.
Köszi az észrevételt!
-
Cartman023
aktív tag
Az eszközöknél az utolsó ikon neve miért Zseblámpa?
-
RootRulez
félisten
Megjelent a 3.7-es verzió!
poffsoft: Az a reklám helye.
-
poffsoft
veterán
"You must have AdActivity declared in AndroidManifest.xml with configChanges."
Ezt miért írja ki állandóan az Assistant?
-
RootRulez
félisten
Megjelent a 3.4-es verzió.
-
RootRulez
félisten
frissült...
-
RootRulez
félisten
Frissült!
A 2.7-es verzió már 18 funkcióval...
-
válasz
elfelejtette #10 üzenetére
Figyu, az adf.fly oldal úgy működik, h megnyitva a linket egy reklám oldalra jutsz. 5 másodpercig visszaszámol a sarokban jobbra fent, majd rá kell kattintani a visszaszámolás helyén megjelenő reklám átugrása feliratra.
Erről van szó:
http://noob.hu/2011/09/20/logoutra78.pngNekem azért egy nagy fehér semmi van az oldalon, mert reklámblokkoló van fent, ami miatt csak fehérséget látni.
Szerintem nálad is van fent reklámblokkoló, csak másik szűrő van aktiválva, és az csinálja azt a karakterháborút a képernyődre, ami miatt észre sem vetted, h jobbra fent kell továbbhaladni.Egyébként ilyen online nézhető filmeket is szoktak ilyen adf.fly oldalra feltölteni, a film ajánlójánál levő hsz-ok fele arról szokott érdeklődni, h a reklámot hogyan lehet leküzdeni, mert nem tudják elindítani a filmet.. Jókat szoktam röhögni, ahogy anyázzák egymást, vagy a filmfeltöltőt a kommentelők..
-
elfelejtette
veterán
Itt egy screenshot, ez jön be, ha a linkre kattintok.
-
RootRulez
félisten
válasz
elfelejtette #8 üzenetére
Próbáld meg most... Pedig megy mindenki másnak, mi nálad a probléma leírása?
-
elfelejtette
veterán
Szia!
Nem tudnád valahova máshova feltöltögetni az alkalmazásokat? Ezzel az adfly oldallal nem tudok sehogyan sem zöldágra vergődni...
És ez nem az első progi, amit emiatt nem tudok letölteni... -
RootRulez
félisten
válasz
Thunderzolee #4 üzenetére
Az optimalizálás része nem feltétlen hoz valós gyorsulást, elvégre az android elvileg jól beosztja magától is a memóriát... Én arra használom, hogy meglessem, mi pergeti legjobban az akksit.
-
Van egy kollegám, állandóan azzal fáraszt, h milyen új optimalizátort rakott fel a gépére.. Mondjuk szerintem csak hazavágja a Windowst vele, de mindegy..
Képzelem, ahogy felcsillan majd a szeme mikor megmutatom neki ezt, h ezentúl már telefonon is szakbarbárkodhat.
-
HollyBoni
veterán
Nagyon szeretem ezt a progit,kösz!
-
RootRulez
félisten
Tessék lássék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- GTA VI
- Home server / házi szerver építése
- Egy hónap múlva indul a Tesla robottaxi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest