- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elfelejtette #10 üzenetére
Figyu, az adf.fly oldal úgy működik, h megnyitva a linket egy reklám oldalra jutsz. 5 másodpercig visszaszámol a sarokban jobbra fent, majd rá kell kattintani a visszaszámolás helyén megjelenő reklám átugrása feliratra.
Erről van szó:
http://noob.hu/2011/09/20/logoutra78.pngNekem azért egy nagy fehér semmi van az oldalon, mert reklámblokkoló van fent, ami miatt csak fehérséget látni.
Szerintem nálad is van fent reklámblokkoló, csak másik szűrő van aktiválva, és az csinálja azt a karakterháborút a képernyődre, ami miatt észre sem vetted, h jobbra fent kell továbbhaladni.Egyébként ilyen online nézhető filmeket is szoktak ilyen adf.fly oldalra feltölteni, a film ajánlójánál levő hsz-ok fele arról szokott érdeklődni, h a reklámot hogyan lehet leküzdeni, mert nem tudják elindítani a filmet.. Jókat szoktam röhögni, ahogy anyázzák egymást, vagy a filmfeltöltőt a kommentelők..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest