Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
dekoninck
üzenetére
Nagyon sokan szórakozásból járnak orvoshoz, ezt sem ártana tudni.
És ha valaki nem kerül fel a várólistára, akkor tényleg, a várólista nem lesz hosszabb, de mivel lassabban halad, pont ugyanannyi idő alatt jut orvoshoz a sorbanálló beteg, mintha felkerült volna a csókos ember is.Én meg olyan statisztikát láttam, hogy nálunk több orvos jut egy betegre, mint pl. az usa-ban.
A 3 vs. 21 hónapot úgy értem, hogy egy ismerősömet elgázolta egy autó. Két év alatt gyógyították meg, ez ugye 24 hónap. Azért tartott két évig, mert a tahó orvosa nem csinált meg egy filléres kezelést. Majd elmelt magándokihoz, aki megcsinálta a kezelést, kiderült, hogy miért nem hat rá a rehabilitáció, megműtötték, majd ugyanolyan tipusú rehabbal a műtét után már 3 hónap alatt talpraállt. Vagyis a tahó orvos miatt 24-3=21 hónapot volt indokolatlanul táppénzen.
Ez a fajta pet-ct negyed és fél miller között van. De ok, túloztam, küldjenek mindenkit 3-4 évente ilyenre, aki a kora szerint már veszélyeztetett.
A legutolsó bekezdésben két külön dologról beszélünk. A lelkiismeretes orvoshoz hozzáértettem, hogy állami szféra, bocs, hogy a fogalmazásból ez nem jött le. Az állami szféra orvosainak nem kellene védenie azon állami orvosokat, akik a szakma szégyenei. A magánszférában ilyen gond nincs, ahogy rájöttem, hogy mi a gond a trógerül dolgozó magánorvossal, nem mentem hozzá többet. Majd éhenhal. Vagy kevesebb betege lesz. Vagy rádöbben, hogy nem rohangálhat ki a rendelőből úgy, hogy a fejemből lóg a fél fogorvosi készlete, mert a sütőben felejtette a pogácsát (MEGTÖRTÉNT).
Szóval magánterületen a piaci szabályozás meglehetősen korrekten működik, tróger voltál, nem megyek hozzád többet, megyek másikhoz, aki trágább, de értékarányosabb munkát végez. Az állami szférában meg szinte semmi restrikció nincs a rossz orvosokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Diablo IV
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest