Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Ehhehe... Senior tag lettem megint, és úgy tűnik, az is maradok életem végéig.
Támogatom azt a felvetést, hogy az adatlapon látszódjon a Blogout bejegyzések száma is, még ha semmit sem ér, akkor is - mert így fogalmam sincs, hány hozzászólásom van a fórumon. Nem most akarom tudni, csak úgy általában jó volna...
-
DeFranco
nagyúr
Igazad van, az aprós 10%-ot ki kéne vágni.
Ki is fogják, írták.
Nekem annyira tök mindegy, hogy a rendszer mennyiben veszi számításba a hsz-em... nem ez alapján szólok hozzá. A PH! viszont egy szakmai oldal, ahol a szakmaiság a mérce, és a rang is ezt hivatott honorálni.
A logouton viszont elhanyagolható a szakmaiság (bár egyes tagok bejegyzései nagyon is azok, de ez a kivétel), így nincs is mit honorálni.
-
Dany007
veterán
Összedobunk Lezsónak egy 12 éves Whisky-re meg csinálunk neki egy jó lecsót! Aztán meg is van oldva!
Vagy veszünk neki egy Wellness bérletet a Villa Medicibe!szerk.: Ja és a klubkártyáról lehet már valamit tudni? Legalább azt hogy mikor lehet majd megtudni valamit róla... Bejelentés? Keynote ? Ilyesmi mikor lesz róla?
@(#97) föccer:
Nézd, azt már egy kicsit többe kerülne megoldani, de nem lehetetlen... Összedobjuk a pénzt és megbízzuk a NASA-t, hogy vontasson közelebb egy kisebb fajta feketelyukat. Vagy gyorsítsuk fénysebesség közeli értékhez a programozós PC-jével együtt.
-
Mister_X
nagyúr
Azért kicsit nonszensz, hogy egy aprón beböfögött up nagyobb értéket képvisel, mint egy blogreakció - és azért vannak értelmesebb blogok is.
De ti tudjátok!
-
föccer
nagyúr
A programozás rész megoldható lenne (ez Lenrynek is szól), csak egyelőre vannak ennél fontoabb feladatok is. És sokkal inkább minél egyszerű rendszert felépíteni, mint túlbonyolítani. Ez a karakterszám alapján történő kategorizálás nagyon megbonyolítani a rendszert. Akkor az lenne a következő, hogy miért nem írja ki a rendszer, hogy mennyi karakterből áll egy bejegyés, hogy miért nem írja ki, hogy melyik kategóriába van stbstb...
A kívánság lista nagyon hosszú, de a szerverek és lezsó kapacitása igencsak véges.
üdv, föccer
-
Vannak akiknek a jelenlegi megfejtése is igen komoly fejtörést jelent
amit megint csak meg lehetne oldani egy plusz rubrikával az adatlapon, ahol ki van számolva a kombinált hsz-szám, ha meg rárántom az egeret, akkor hoverben ott lenne a képlet.
plusz továbbra is fenntartom, hogy jó lenne a már nem számolt hszeket is kiíratni az adatlapra. persze csak ha nem nagy munka megcsinálni
-
Viszlát
addikt
Tisztában vagyok a problémával, csak nem gondolom, hogy ez lenne a megoldás. Azt is készséggel beismerem, hogy nem értek a technikai oldalához, de nem gondolom, hogy manapság olyan hihetetlenül bonyolult lenne például karakterszám alapján kategóriákba sorolni a bejegyzéseket. Kapásból megoldódna a youtube linkelős, kétsoros, játéksorsolásos bejegyzések sorsa.
Ez a legegyszerűbb reakció, de megoldásnak szerintem ne nevezzük, így csak a fürdővízzel együtt a gyerek is ki lett öntve.
-
neduddki
nagyúr
HI!
pl bean allitva, hogy nekm a ph az elsodeges portal, de ha lekalndozok rola akkor az istenek se megyek vissza, es ettol hujjet kapok
udv
neduddki
mod: föccer: ugyan mar, ha ezt nem erti meg akkor a meg nem mindegy ??? persze tudom an akinel annyora kardinalsi kerdes, volt a egyeni kep, hogy eemt /majd utann visszasunnyogott megis/, de van aki fel sem tunik a ph kornyeken csak tolja a log-hoz tartozokon, neki miert nem jobb ha kapnak egy sajat logout range-et? osszeul egy banda 10 perc lalt megvan a logiutos rangrendszer es bolfogok lesz a logoutosok is
-
Dany007
veterán
-
föccer
nagyúr
Sajnos mérlegelni kell. Ha végig nézed, akkor az "értéktelen" bejegyzések száma, és a komolyabb mondanivalóval rendelkező bejegyzések száma között igen nagy differencia van és nem az értékes bejegyzések javára. Te leginkább az értékes bejegyzéseket követed figyelemmel, így lehet, hogy másképpen látod.
Ez a döntés alapvetően az értelmetlen, hsz gyűjtő akciókat szerettünk volna egy picit háttérbe szorítani.
üdv, föccer
-
neduddki
nagyúr
HI!
mit most is, klikkelhetem magam vissza
udv
neduddki
mod: Viszlát: le elehtne valasztani a off es a blog reszt a ph rangokrol es nekik csinaln egy sajat szamitast es attol fuggoen, hogy ki hun szeret lenni/van eppen az jelenen meg, teszem ugy hozza mint akit veszettul erdekel a rang /de az nyilvanvalo, hogy sok embernel ennek jelntosge vna, mint az arckepeknek is/
-
Viszlát
addikt
Nyilván vannak blogok amik értéktelenek, de azért szép számmal akadnak értelmes, értékes bejegyzések is, ahol értelmes és értékes beszélgetések alakulnak ki adott témában, ami semmivel sem kevesebb mint akármelyik Fáradt gőzös téma, vagy offtopic logout írás.
Ezzel a nullázással pontosan a szemét értékére lett beárazva minden, ami nem sűrűn segíti elő a minőségbeli javulást.
-
Dany007
veterán
Na jó, én általánosságban írtam. Hogy általában jó látni, hogy mennyi van.
Nem konkrétan most azonnalra. Bocs ha félreérthető voltam! De azért köszi, jó tudni hogy állok. : )
@neduddki: A szakmaihoz viszonyítva igen. De mint fórum és mint közösség nem. Onnan nézve igencsak ki lett közösítve. : )
-
neduddki
nagyúr
HI!
inkabb megkapta a megerdemelt rangjat vegre
udv
neduddki
mod: es nem azert mert ez hw portal volt vmikro es es nem is azert mert a regin minden jobb volt utan sirok...
Dany007: en kifejezetten ruhellem, ha veletlenul ojjan hejre irok /igyekszem si kerulni/, hogy logitura atvag akkor kuzdhetek mig visszamaszok a ph forumra /ok par kattintas, de akkor is/
-
Viszlát
addikt
Ennek így nagyon rossz üzenete van, hibás döntésnek tartom a Blogoutot ennyire elértékteleníteni.
-
neduddki
nagyúr
HI!
hun vot itt altozas en nem lattam semmit, pedog dirkt neztem???:- )
udv
neduddki
mod: Dany007: mivel az elso 2 honap rofogesei elvesztek igy asztan semmi erte nincs maaaaa:- )
-
7
addikt
válasz
Bjørgersson #70 üzenetére
Többször felmerült már a kérdés, de egyelőre csak ez van. Persze ki tudja, mit hoz a jövő
-
Bjørgersson
félisten
Nem lehetne áttenni a Gamepodos hozzászólásokat is a közösségi részhez? Szvsz semmi szakmai értéke nincs.
-
Dany007
veterán
-
-
-7692
-
aero.
veterán
Összesítésben ~200hsz-t buktam, de nem hiszem, hogy álmatlan éjszakákat fog okozni. Kicsit viszont az bánt, amit Lenry említett, hogy így sosem tudjuk meg, hogy összesen mennyi hozzászólást írtunk, pedig azt jó ám nézegetni.
-
DeFranco
nagyúr
Én most egy kicsit meg vagyok kavarodva, segítsetek értelmezni:
a) van az ember személyes blogja, úgy néz ki mint egy fórumtéma, de csak ő írhat bele - 0 hsz, nem változott
b) vannak a címlapos, logout égisz alatt megjelenő írások - 1 hsz, változott, régen 0,25 volteddig tiszta
Mi számít mostantól 0,25 helyett 0-t? Ez például? ezekre a típusokra vonatkozik a csökkentés? Ez az 1) pont?
Az OFF-Topic Logout azok a (tisztán) fórumtémák (cikk vagy bejegyzés nélkül) amelyeket a kategóriarendszerben oda nyitottak?
---
összességében jó ötletnek tartom, jó kezdeményezés
jó lenne a péhákemence rangot elhagyni, mert a többi jobban tetszik, de ez legyen a legnagyobb baj
-
nekem is egy cca 5000 hsz meglépett...
tegnap még 11.000 szakmai, 7000 off, most már csak 2700 off, a szakmai meg egy hangyányi nőtt.kérdés a nagybetűsöknek: tisztán statisztikai okokból nem lehetne kiíratni az adatlapra a mostmár nem számolt hsz-ok számát?
csak hogy tudjam, hány hozzászólást írtam(#56) DeFranco a személyes Logout bejegyzések alatti hsz-ek, amik kikerültek a rangrendszer számításából.
-
zarayg
aktív tag
Nekem csak pár darab tünt el, de így sincs nagy baj
rang megmaradt
-
Vakegérke tényleg megzuhant rangban.
-
Picit lefokozódtam, de összességében szerintem jobb lett így.
-
Dany007
veterán
Uh. Most vettem észre, hogy közel 6.000 hsz-em tűnt el...
-
válasz
Winner_hun #43 üzenetére
Tudom, de gyakran a topikok inkább csak beszélgetősek.
-
ch003067
addikt
Mi van azokkal az emberekkel ( ha van olyan) akiknek jóformán csak logoutos nem szakmai hsz-ei vannak, és van egyéni arcképe ?
rankesz Háth igen, neki kellemetlen lesz ez a dolog...
-
hoffman_
nagyúr
Na, ez zsír ötlet, nekem is tetszik. Én maradtam ami voltam, de mivel nekem ez tökéletesen megfelel, remélem "lefokozódott" az elejére, és még több hsz kell a következőig
HA-t érintő szabályozás is egészséges lesz, szerintem jót tesz a hsz-knek. De az új hardverapót nem várom
-
Még több ilyet!
Esetleg lehetne a "játékok" szekció is 0.25-ös, mert az annyira szakmai kb. mint a blogout. -
tildy
nagyúr
Kb 2 evnyi hajtogatas utan... Vegre
Koszonjuk.Lefokozas? NOOOOOO, nem akarok megint nagyur lenni, gyuloltem . Inkabb barmi csak az ne. Pliz....
-
7
addikt
válasz
Thunderzolee #34 üzenetére
Ugyanúgy, ahogy eddig. A logoszférás hozzászólások sem érnek semmit (már évek óta), mégsem volt még belőle fennakadás. Továbbra is szakmai, közösségi és piacos hozzászólásokat tüntetünk csak fel az adatlapon. A különbség annyi, hogy a blogout szekció hozzászólásai nullát érnek majd (ld. logoszféra), a szakmai logout blokké pedig szakmai hozzászólásként számolódnak el.
Ha eltekintesz az átszokási folyamattól (azaz próbálod egy teljesen új felhasználó szemével nézni a dolgot), nem bonyolultabb, mint eddig volt.
-
A sima mezei user ezentúl hogyan fogja tudni kiszámolni, h mennyit érnek a hsz-ai?
Vagy az adatlapon külön lesz feltüntetve a címlapos/egyéni Logoutos hsz? -
Ahogy körbenéztem én nem járok vele jól. Megyek felkötöm magam kínomban.
-
Mr.Csizmás
titán
(rangteszt)
-
-
proci985
MODERÁTOR
ez egy eléggé jó ötlet.
szakmai logout több emberhez jut el mint az adott topik, ami speciálisabb témáknál azt is jelentheti, hogy mélyebb információcsere alakulhat ki, mint egyébként a szakmaiban.
az egyéb logoutosok megtartása is jó: itt már van némi variancia, de egy rendes címlapos megírása nagyon sok idő, gyakorlatilag ha az ember egy használható, struktúrált módon akarja közölni az eredményeket, akkor még egyszer annyi rámehet (vagy több), mint a tesztelésre. emiatt vannak esetek, amikor a cikkíró inkább kvázi raw formában kitolja az eredményeket minimális diskurzussal, hogy legalább valami kimenjen. lazán kapcsolódva amikor pár éve a "kihajcsae" témakör befolyt a szakmai témák nagyrészébe is -legalábbis CPU/VGA témakörben visszatérő elem volt nagyon sok félreértéssel-, pont egy ilyen személyes bejegyzés (és az annak kapcsán kialakuló diskurzus) tett pontot a vitára. hűtéssel kapcsolatban a vándorBrocken kapcsán szintén lett nagyon sok érdekes tapasztalat. de volt még ezen kívül egy csomó személyes bejegyzés, ami alapvetően érdekes és fontos volt a szakmai fórum szempontjából is.
az offtopik meg szép, jó, lazítani remek, de a szakmai részhez sok köze sajnos nincs.
-
föccer
nagyúr
válasz
Kolondrum #14 üzenetére
Szerintem nem lesz ennyire durva a lefokozás, lévén a közösségi ->szakamai hszekkel "többet lehet nyerni", mint a közösségi hszek be nem számításával veszíteni.
Persze ennek "feltétele", hogy többé kevésbé mindenhol legyen hozzászólása az embernek. Összességében szerintem több ember lesz "felfokozva" mint le.
üdv, föccer
-
ch003067
addikt
válasz
huntermati #3 üzenetére
Kell neked állandóan trollkodni a Logouton
-
Dolinszki tanárúr azt mondta, ha változik az órarend, az csak rossz irányba változhat.
-
huntermati
aktív tag
Megint újoncleszek
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szóval, ebben az esetben akkor, esetlegesen történhet majd "lefokozás" is?
Aktív témák
lo A szakmaiság megbecsülése és előnyben részesítése érdekében kisebb kiigazítást hajtunk végre a Prohardver lapcsaládon...
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest