Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
proci985 #587 üzenetére
A PC csak egy dolog
Hangrendszer, tévé, fejhallgató, montior, pendrive, még háztartási elektronika is, jó, hogy kisnyúl nincs. Tényleg rengeteg segítséget kaptam is, és nagyon sokat tanultam.
Örülök, hogy van blogout ereszd el a hajam, meg a fáradt gőz is nagyon jó hely, de mindezek után azon háborogni, hogy visszafokoztak, szerintem gyerekes. Aki valóban sokat tett le az asztalra, szakértő, de legalábbis bennfentes, segítőkész, legyen az újonc, nagybetűs vagy akárki, nem rimánkodik a rangja miatt.
-
Иван
őstag
válasz
proci985 #571 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy GAI féle tesztet sohse fogok írni. És most ne essék sértődés (vagy essen, nekem vizesnyolcas, mert az az igazság), de igazából azt a cikket 10 évnyi napi háeszelés az :L topikban se fogja kiváltani.
Igazából GAI munkássága önmagában szerintem megérne egy arcképet, mert ami pénzt, időt és energiát beletett, nem semmi. És még most is tolja az ipart, készül a következő.
De szerintem mondjuk pont ő az a típus, aki akkor is csinálná, ha örökké újonc lenne, nulla háesszel, legelső stock avatárral.Viszlát: tudom, mert én csináltam, azért hoztam fel példának.
Na de mindegy. Mindenki nézze meg a tegnapi walking deadet és izguljon az amerikai választásokon. Hogy legyen téma holnap
-
DJ WOKKY
addikt
Aktív témák
lo A szakmaiság megbecsülése és előnyben részesítése érdekében kisebb kiigazítást hajtunk végre a Prohardver lapcsaládon...
- ASUS ROG Ally
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest