- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-
King Unique
titán
Olvasva az infókat, ezek szerint majd végigmentek a (főbb) topikokon és megkeresitek pü-ben az arra alkalmasnak tűnő tagokat. Kíváncsian várom a fejleményeket, esetleges megkeresést.
-
scope2007
addikt
úgy neveznek ki
-
törölt tag
Hol lehet jelentkezni?
-
TomWexX
addikt
Jó ötlet, ha eljön az idő én szívesen vállalok 2 topikot is.
-
havri1
félisten
És a 2 művelet között mi a különbség?
Egy hsz törlése vagy szerkesztése nem ugyanaz a kategória?
Tehát a Topikgazdára van bízva, hogy az adott hsz-t törli, vagy sem:1. Beszabadul egy spammer.
2. Valaki saját termékét hirdeti (kivéve LOKÁL topik, ott szabad),
3. A szabályzat III/10. pontjából az 1-8 és 10-13-as pontok, de csak ha teljesen nyilvánvaló, hogy az az! Ha egy szemernyit kétségetek is van, inkább ne töröljétek!
4. Valaki duplán írt be egy hozzászólást, vagy láthatóan véletlenül írt be (pl. írja, hogy jajj, privát akart lenni)keretein belül, az rendben van. Viszont ha csak egy sort kéne kiszedni, az már nem? Értem én, csak nem annyira.
-
ngabor2
nagyúr
A topikgazdák is sima felhasználók, néhány extra joggal. Én speciel nem sok hasznát érzem annak, hogy 1 topikban kicsit tovább szerkesztheti a hsz-eit. Ha egy hsz-ra reagál, akkor utána ha kell, tudja új hsz-ben helyesbíteni. Ha meg közérdekű dolog, annak általában a topik összefoglalójában a helye, azt meg korlátlanul tudja szerkeszteni.
-
Bodor
veterán
Tudom ( gondolom) , hogy nem lehet technikailag egyszerűen megoldani, de jó lenne ha a topikgazdák, a saját topikjukban a saját hozzászólásukat korlátlan ( vagy legalább fél óráig ) ideig szerkeszthessék.
-
-
dh66e
veterán
Nagyon jó ötletnek tartom.Rend a lelke mindennek avagy Tiszta udvar rendes ház.
-
Bjørgersson
félisten
Én is, én is, én is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyre több Topikgazdát látok. Hajrá hajrá.
-
-
-
Ez nekem kicsit olyan mint felénk az "utasítás". Mindent betartva nem működik a rendszer, de arra jó, hogy lehessen valamivel dobálózni ha problem van.
-
A bétatesztünk megvolt, egyelőre minden jó. Most jön a szélesebb kör, itt még mindig csak a moderátorok javasolhatnak és neveznek ki, azt követően pedig lehet majd jelentkezni is (mondjuk egy hónap múlva, de erről úgyis bejegyzés lesz majd).
Aktív témák
lo Mindenek előtt: a topikgazdasággal nagyobb felelősség jár, mint amit eddig megszokhattál, így fokozottan kell figyelned...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest