Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Zaja2
senior tag
Egyébként semmi nem lenne az egészből,ha diszkréten történik,lezárt fórumtopikkal a hír napvilágra hozatala.
-
Zaja2
senior tag
Miért ez a tipikus Magyar mentalitás minden újításról szóló fórumtopikban?
Az elején el kellene dönteni: Pro&Kontra
-
bbenc3
csendes tag
Az álláspontok ütköznek
mindenki rendet akar az apron
a PH-sok a fizetésben látják a megoldást
a hirdetők meg javaslatokat tesznek
(mint például törölni kell a régi hirdetéseket
erőforrás pazarló a mostani így)a fizetés ....... na itt aztán már komoly "ütközet" van
PH-sok :semmi sincs ingyen
hirdetők: oldják meg máshogy,van más
pénzcsatorna is.
más hirdetők viszont, búcsúzkodóra vették
a figurát.Kérdésem:
Mi a garancia arra, hogy ha fizetni fognak akkor sem lesz veszteséges a cucc?
Mert szerintem az apros témától nem fognak
meggazdagodni.
Ha valami veszteséges az sok mindentől lehet.
például rossz a könyvelő
vagy a gazdaságis
vagy a költségek lefaragását rossz helyen kezdik meg
drága üzemeltetés
rossz hatékonyság
stb stb.Persze ez most egy lépés, a megoldás felé.
Tulajdonosok,alkalmazottak féltik az állásukat.
Elöszőr az szokott jönni ,hogy idézem:"húzzunk le még egy bőrt" a felhasználóbol.
Aztán jön a gyárbezárás.
Be kell törni a piacra........hát hogy te?
Spájszeral?Szerintem a "tisztább" apro az technikai téma. (probléma)
Ami nem feltétlenül jár további költséggel,sőt lehet rajta spórolni is.
A képbeillesztési funkció mint olyan teljesen felesleges.
(kicsi a kép fájlmérete,s megoldható más weboldalakkal)A fizetés meg gazdasági.
-
-
Zaja2
senior tag
Rendben,nem kell egyből rám förmedni,és szapulni,csa mert IDÉZTEM!
Ha a levegőért fizetni kellene,akkor ne engem szidjatok....
-
hackeeeee
Jómunkásember
Meg azért mert sok olyan hirdető van, akiknek fogalma sincs az árakról..
Ebay-en meg az a divat, hogy 5-10 fontot, dollárt vagy eurot (attól függ honnan vásárolsz) rászámolnak a postaköltségre, mint amennyi a tényleges költsége...
Tehát lényegében ennyivel többért veszed meg, mint amennyiért leütötted, megnyerted a terméket. Az tám jobb?
(#378) frewa: Munkaadóm?!
Te mégis miről beszélsz? Asszem ideje lesz abbafejezni..
-
-
kornel76
aktív tag
ÚÚÚúristen 150-250 Ft egy hirdetés feladásáért, minnyá földhözvágom magam
.
Akkor ezentúl nem 1000 Ft haszna lesz vkinek hanem 750 Ft. Ha meg több a haszna akkor még elenyészőbb lesz a fizetnivaló. Az tuti ,hogy ami kevés hirdetésem van, vagy lesz én nem fogom áthárítani a vevőre feladás árát. -
Zaja2
senior tag
"egy, már a nem ingyenes keretből feladható apróhirdetés ára sms-sel fizetve bruttó 250 ft (itt ugyanis a szolgáltatók elviszik a bevétel felét), bárhogy máshogy fizetve 150 ft lesz;
lesz lehetőség "éves bérletre", vagy valami hasonlóra, aminek megváltásával az adott időszakon belül annyi hirdetést ad fel a delikvens, amennyi beléfér. Up-olni is lehet majd legalább napi kettőt;"Nos...igen!
Nem csodálkozom majd,ha mindenki áttér ingyenes apró feladási lehetőségekre. -
DaveJr
őstag
Nem olvastam végig az összes hozzászólást de találtam a blogban egy bejegyzést amiben konkrét számok voltak hogy mi mennyibe fog kerülni.
ÍmeNem tudom hogy ez mennyire aktuális még de azóta nem cáfolták meg a hitelességét.
-
Donnos
tag
Olyan dolgokon vitatkozunk amiket még be se vezettek
Lehet nagyon jól sül el az egész!Nem tudjuk milyen lesz!Mindenki ismerje be nagyon nagy luxus volt az ingyen hirdetés rengeteg felhasználó 6-10 terméket futtatott 1xre és akár heti több sikeres üzlete is volt(nem a bazárokra értem)!Ezért az oldal semmit sem kért cserébe!Szerintem ideje ezt honorálni!És volószinű nem lesznek olyan brutál árak hogy ne tudnánk azt kifizetni!!
-
Zirowe
nagyúr
Engem nem zavar annyira, ha fizetős lesz, amennyiben ésszerű összegekről beszélünk, könnyű fizetési lehetőségekkel.
Igazából az zavar, ha tényleg nem lehet azonosítani kapcsolatelvétel nélkül a hirdetőt.
Jelenleg is elég sokszor fordul elő, hogy ugyanazt külsős oldalakon is hirdetem, és ha az új jelentkező a megbízhatóságom elől érdeklődik, akkor elég neki egy itteni, több, mint egy éve aktív aprómat belinkelnem, ahol már több, mint 100hsz van, és annyit mondok neki, hogy a hirdető nevére kattintva ellenőrizze az adatok egyezését.Akkor gondolom ez már nem lesz lehetséges?
-
Zaja2
senior tag
Tehát új design is lesz,nem csak a menüpontok újulnak?
-
Donnos
tag
Azért azt se felejtsük el hogy kapunk is valamit a pénzért!!
Ahogy olvastam elég komoly változások lesznek!Már az értékelések pontos lekövetése is nagy "ajándék" lesz!Szerintem megbízhatóbb áttekinthetőbb lesz az oldal így látatlanban is! -
bbenc3
csendes tag
Sziasztok!
Mi lenne ha a hirdetési felületén
egy, vagy kettő csík a reklám helye lenne?
nézettség, látogatottság megvan,a hirdetőt meg nem nagyon zavarná, gondolom
a reklám.(az ingyenességért cserébe)
Így mindenki jól járna.Lenne pénz a szerverekre is.A pontozós rendszernek meg csak akkor van jelentősége, ha az a felhasználói név
mellett van rögtön.Igazából nem is pontozós rendszer kellene,hanem csak sima
figyelmeztetés (jelzés),hogy tudja az ember hogy kivel kell vigyáznia.
Tehát ne fokozatokat, szinteket, jelezzen a rendszer.(gondolok én itt a nulla-val indításra)Kicsit megvédeném azokat is akik spekulálnak arra, hogy mégis milyen lesz a rendszer.
Hiszen ha nem tudják, hogy milyen lesz a rendszer akkor hogy adjanak tanácsot?
Tudom a tulajdonos mondja meg,hogy mi lesz, hiszen övé a cucc.(csak nehogy aztán zsákutca legyen)Na szóval üljünk tárgyalóasztalhoz.
Kérem a hirdetők szakszervezetét, hogy hívják össze a tagokat. -
kornel76
aktív tag
A hardverapród önkéntes de a szervert nem önkéntes emberek tartják karban , azoknak igen súlyos pénzeket kell havonta fizetni.
Am te a buszon veszel jegyet? Adót , TB és nyugdíjjárulékot fizetsz? Vagy csak élsz a vakvilágba és azt hiszed,hogy minden megy magától? Azért azt nem gondold, hogy innentől az oldal tulajdonosai majd F40-es Ferrarival fognak rohangálni illetve az összes HARDVERAPÓD majd minimum Maseratival jár a WC-re is.
Várjuk már meg a díjtételeket és utána mondjunk véleményt. -
hackeeeee
Jómunkásember
Én is inkább a közösség miatt járok vissza bizonyos topic-okba, meg a számomra érdekes cikkeket elolvasom.
Meglátjuk mi lesz belőle, kíváncsi vagyok.
Én nem vagyok az újítások ellen, főként ha pozitív változást tudnak kicsikarni velük. Ennek az egésznek már lesz annyi értelme, hogy rengeteg szemét apró el fog tűnni, amik már több évesek is akár...
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #347 üzenetére
Részemről már fizetős alternatívát is kerestem, eddig bejött. Ha ez is bejön maradok, ha nem akkor meg nem. Cikkeket már egyre kevésbé olvasom, egyre gyengébbek sztem. 1-2 topik van ahova írogatok aztán ennyi. Ott is csak b@sztatnak a modik minket, szóval kiváncsian várom a fejleményeket.
szerk: Az elavult hirdetéseket 1-2 mod régen törölhette volna, nem hiszem hogy ehhez egy teljesen új apró felület kellene
Jelentkező biztos lett volna rá aki megcsinálja.
Aktív témák
lo Elkezdtük az új Hardverapró élesítéséhez szükséges utolsó munkafázisokat, emiatt az elkövetkezendő órákban olykor...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest