Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
doncortio
senior tag
válasz
huntermati #1047 üzenetére
Passz, IP alapján dobálta ki ezeket. Amúgy az oldal copyrightja 2010-2011.
Hardverapro:
Daily visitors: 18 069, Daily pageviews: 146 355
Hosting company: InterEuro Computer Ltd -
doncortio
senior tag
válasz
doncortio #1043 üzenetére
1.: prohardver - 23308
2.: mobilarena - 20103
3.: hardverapro - 18069
4.: logout - 8498
5.: itcafe - 7972
6.: gamepod - 2374
7.: bitmarket - 0Ezek nem tudom mikoriak, de mérvadóak. Ha kiderítenétek, hogy ez mennyire pontos, azt megköszönném
Nem a webauditról van
Az IP is megvan, csak ki tudnám nyomzni, de nem telefonról
-
doncortio
senior tag
Szoftver, játék, konzol / Retro / GameCube - kulcsszó: debrecen
Két próbálkozásra is elhajtott a Chrome, hogy nem érkezik adat a kiszolgálótólAmúgy kicsit böki a csőröm a struktúrálás. Mit keres a Retroban a GameCube topic
PS1 bezzeg kintebb van, pedig az retróbb
core2: hülye
[LINK]
-
doncortio
senior tag
válasz
Neil Watts #943 üzenetére
Nem nézek sok filmet, az utolsó amit láttam az a Csizmás, a kandúr volt
-
doncortio
senior tag
válasz
djculture #940 üzenetére
Én abban reménykedtem, hogy a megmaradt petárdákat vehetem meg ajándék lencsefőzelékkel
föccer: amatőrök
Nem tudtátok ti kis oktondiak, hogy a kárpátmedence 61,324°-os meredeksége mindent elhárítana? Árvíz, tornádó, meteor - ja, hogy utóbbi minket céloz? Hoppá
Bugos a kereső, négy próbálkozásból három elnavigál hibaüzenettel
Remélem user error.
-
doncortio
senior tag
Egy hírdetésben szerepelhet majd több termék is, ugye? Mert nem szeretnék n+1 aprót nyitni a PC-s játékaimnak.
föccer: mi lenne, ha modkerbe lehetne fordulni, hogy a hírdetést ne nagyon kelljen pénzelni, mert pl. stock cooler van benne, DE ezek az aprók felkerülnének egy "figyelendő" listára és, ha módosítják (teszem azt az olcsó stock coolerből egy drága Thermaltake valami lesz) akkor meg a hírdető orrára koppintotok.
-
-
doncortio
senior tag
Eltűntek a mikulássapik
[ Módosította: kaller1 ]
-
doncortio
senior tag
D1rect, egy printet, ha valóban igaz - és megengedik.
-
doncortio
senior tag
megjavult a beléptetési rendszer
-
doncortio
senior tag
Vááá, még mindig régi apró
HELYZETJELENTÉST!
Csak tudjátok mik vannak még hátra.
-
doncortio
senior tag
Azon voltál kiakadva, hogy heccből is lehet nyomogatni majd a "jelentem" gombot. Szerinted erre nem gondoltak? Már abban a bejegyzésben is leírták, hogy a hirdető adatait csak kapcsolatfelvétel után látja majd az ember, szerinted, most minden hírdetésen végig lehet majd zongorázni?
Tegyük fel, hogy én megnyomom neked a "jelentem" gombot, az indoklásba (blödség lenne, hogyha nem kellene majd megindokolni a jelentést) is kéne írnom valamit...
A) beírom, hogy utaltam neked, de nem küldted a cuccot
B) beírom, hogy bóvlit sóztál rám
C) beírom, hogy nem bírom a pofád
Több lehetőség nincs. A) esetben a privát üzenetek megtekintésének beleegyezésével + az adatok lekérése óta eltelt idő után, sőt meg is nézhetik az adott user oldallekéréseit a szervertől. B) esetben detto, sőt még bizonyíthatod is, hogy meg van a cucc. C) esetben automatikusan meg bannolnak. Minden egyes esetben a moderátorok fognak eljárni, tehát tévesen nem fognak téged elítélni.Részemről én is befejeztem a "beszélgetést", látom csak a magadét hajtod és nem vagy hajladó szétnézni, gondolkodni mielőtt leírod a véleményed.
-
-
doncortio
senior tag
Volt egy kis 503 a lapcsaládra, de nem látok semmi változást
(#576) DHB: "Aztán akad még egy(?) probléma ezzel: én megnyomom a "gombot"(vagy épp nem
nyomom meg a másik gombot), mert pont olyan a kedvem amilyen, "te" meg
repülsz, na jó hagyjuk már, úgy hülyeség ahogy van..."Ekkora baromságot is rég olvastam
Attól, mert valaki megnyomja a gombot még nem repül a tag... Szerinted mire valók a moderátorok? Aki meg indok nélkül tenyerelt a [jelentem] gombra az meg nagyot fog derülni.
-
doncortio
senior tag
-
doncortio
senior tag
PH!Upperek nem működnek. Már kíváncsi vagyok az új apróra. Remélem PayPallal is lehet majd fizetni.
föccer: a statisztikára kíváncsi lennék!
Aktív témák
lo Elkezdtük az új Hardverapró élesítéséhez szükséges utolsó munkafázisokat, emiatt az elkövetkezendő órákban olykor...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest