Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-
ScrapUnit
aktív tag
Ne menjen át a beszélgetés kötekedésbe/vádaskodásba, a szerkesztők is emberek, sürgeti őket az idő, áll a HA majd' 2 napja, ők is hibázhatnak és becsúszhatnak tőlük független hibák! Ha megnézzük alaposabban a HA-t, kiderül mennyire bonyolult és összetett! Nyilván az új sem lesz tökéletes, de legalább ne cseszegessük őket értelmetlen kritizáló hozzászólásokkal! Nagyon nem lennék most a helyükben
-
djculture
félisten
Meghirdettem egy órát 35 ezer forintért. Licitált is rá valaki, később átvette a terméket. Rögtön az átvétel után én sikeresnek értékeltem az adásvételt Vaterán. Még aznap jelentkezett a vevő, hogy nem a termékleírásnak megfelelő órát kapta. Kénytelen voltam visszaadni neki a pénzt ő pedig az órát adta vissza. Minderről hivatalos átadás-átvételi jegyzőkönyvet készítettünk. Időközben ezt jeleztem a Vaterának is, hogy nehogy kiszámlázzanak nekem olyanért jutalékot, ami nem történt meg. Átküldtem nekik a jegyzőkönyvet is és következő választ kaptam:
Köszönjük visszajelzését!
A sikeres visszajelzést követően az adott tranzakció sikerességét illetően a
Vatera utólagos reklamációt nem fogad el.A Vatera kiszámlázza azoknak a (sikeresen véget ért) aukcióknak a sikerdíjait,
amelyekre az eladó sikeres visszajelzést adott. A sikerdíj alapja a leütési
érték. A Vatera az eladó visszajelzése alapján a sikeres aukciók sikerdíjait a
visszajelzést követő 24 órán belül számolja el és terheli a Felhasználó
egyenlegére. Ezt utólag törölni nem áll módunkban.Megértését köszönjük!
Kb ennyi a történet, elég sok haver járt így amig nem követték a töröltetési példámat
-
hackeeeee
Jómunkásember
Meg azért mert sok olyan hirdető van, akiknek fogalma sincs az árakról..
Ebay-en meg az a divat, hogy 5-10 fontot, dollárt vagy eurot (attól függ honnan vásárolsz) rászámolnak a postaköltségre, mint amennyi a tényleges költsége...
Tehát lényegében ennyivel többért veszed meg, mint amennyiért leütötted, megnyerted a terméket. Az tám jobb?
(#378) frewa: Munkaadóm?!
Te mégis miről beszélsz? Asszem ideje lesz abbafejezni..
-
kornel76
aktív tag
A hardverapród önkéntes de a szervert nem önkéntes emberek tartják karban , azoknak igen súlyos pénzeket kell havonta fizetni.
Am te a buszon veszel jegyet? Adót , TB és nyugdíjjárulékot fizetsz? Vagy csak élsz a vakvilágba és azt hiszed,hogy minden megy magától? Azért azt nem gondold, hogy innentől az oldal tulajdonosai majd F40-es Ferrarival fognak rohangálni illetve az összes HARDVERAPÓD majd minimum Maseratival jár a WC-re is.
Várjuk már meg a díjtételeket és utána mondjunk véleményt. -
hackeeeee
Jómunkásember
Mit nem akarunk elfogadni?! Ugyanmár..
Reklamálj az államnak is, hogy levonja a fizetésed ~50%-t...
(#346) Chaser: Nem mondom, hogy nincs... De lényegében, fogalmunk sincs a költségekről, ha ténylegesen csak kis költség lesz, akkor minek kell verni a hisztit? Így van, meglátjuk, hogy fog menni.. Szerintem jó páran vagyunk akik ettől függetlenül is fognak itt hirdetni.. Akinek kell ingyenes alternatíva, megy máshová, nem tudom másképp elmondani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Magyarázkodásból ötös!
És szerinted, a társaság ettől nem fogja olvasni a PH lapcsaládot, és senki sem fog hirdetni?
Leírtam már többször, és mások is, aki CSAK azért járt ide, mert ingyen tudott hirdetni, az keres már alternatívát...
Remélem az ~50%-os fizetéslevonásért ugyan ennyit reklamálsz az államnak.. (márbocsánat...)
-
föccer
nagyúr
Köszi, hogy megengedtet, hogy nálunk reklámoztad a saját üzletelésedet és ezáltal komoly (?) forintokra tettél szert.
Igazán köszönjük neked. Esetleg ne szólja Parcinak, hogy vegyen be az üzletbe? Az ilyen építő jellemeket mindig szívesen fogadj maga köré mint te.
De tényleg.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
A tartalomból szerezhető információkért is fizetsz azzal, hogy letölti a böngésződ a reklámokat.
A hardvereladásaid után eddig nem fizettél, ezután fogsz. Kezd egy kicsit unalmas lenni részedről ez a sírás-rívás. Teljesen feleslegesen kelted a feszültséget annak ellenére, hogy
1: nincsenek információid az esetleges díjfizetés mértékéről,
2: nincsenek információid az esetleges díjmentes hirdetésről,
3: az elmúlt években teljesen ingyen hajtottad a saját hasznodat a PH! költségén.Ne értetlenkedj, ne trollkodj! Nincs okod rá!
üdv, föccer
-
kornel76
aktív tag
Az ebay aukciós oldal .... Hát ez jó
. Van amire lehet licitálni de azért nagyon sok Buy It Now (vedd meg most) hirdetés van fent. Jahm és ott az eladott cucc után 10% a jutalék + a PayPal %-a . Ha ezt szeretnék bevezetni a HA-n is akkor nem mondom lehetne jogosan háborogni de erről asszem szó sincs ( még mindig ).
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez meg innentől nem fórum lesz.. És akkor mivan? Mint mondtam, ha nem tetszik, van más ingyenes alternatíva, lehet ott hirdetni..
Legalább eltűnik innen is a sok szemét, felesleges hirdetés aminek lényegében gazdája sincs, mert nincs érvénytelenítve...
(#317) GrandeP: Azon van a hangsúly, hogy ott is eladsz, és fizetsz utána, és furcsamód az nem fáj.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az oldalak olvasásán Te keresel pénzt? Tehát lesz bármiféle hasznod? Szerintem nem.
(#309) GrandeP: Részemről nem, ha most mondjuk 1000Ft-okról beszélnénk per hirdetés, azt mondom oké... De most a többségnek szerintem nem túl sok hirdetése van, tehát nem üzletszerűen kereskedik, akkor nem túl nagy összegről beszélünk /hirdetés.. Szerintem ez elviselhető..
Dehát akinek nem, majd hirdet más ingyenes alternatívákon... Szerintem ennyi belefér..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
kornel76
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nézzük meg a feladott hirdetések nagyrészét, hogy hány néz ki ténylegesen hirdetésnek, hány néz ki úgy mint valami "felhányt" valami, meg hány olyan hirdetés van, ami lényegében már réges rég lejárt, csak még mindig fentvan... stb stb stb..
Régen nem így volt? Nem a fenét..
Elég sok bolt, üzlet volt régebben is. Csak a boltok változtak. Erre is volt régebben szabályozás, csak mondták, hogy nem sikerült "betartatni"...
Aukciós oldalakon is forgalmaznak üzletek.
Engem egyáltalán nem zavarnak az újítások.. Sőt, Én azt mondom, hogy pár ft-os indítási díj még simán bele is fér.. Akinek nem, az tud hirdetni máshol, ha akar..
Az eladói árak itt sem fognak változni, mert aki tudja, hogy mennyit ér a cucca, az ettől függetlenül ugyan úgy tisztában lesz vele, hogy mennyiért árulhatja...
Én ezt így gondolom.
-
kornel76
aktív tag
Sokszor éppen a lim-lomokat, a párszáz forintos apróságokat vagy régi alkatrészeket keresné az ember, azoknak meg lesz ingyenes felülete az ígéretek szerint. Ha meg valaki az e-bay-t vagy amazont bújja és rendel vmit eladásra akkor ha teszem azt 100 FT-ot kell fizetni a hirdetésért ne vágja már a földhöz.
-
Taragas
aktív tag
Remélem nem változik a színvonal, mert én kb fél éve aprózok, és nagyon bele vagyok szerelmesedve(160k-s gépem 100k-ért raktam össze itt aprón, ami nem mindegy). De ha ilyen fizetős marhaságokkal el lesz szúrva, akkor nagyon el leszek keseredve. Végre van egy piac, ahol az ember értelmes áron vadászhat magának dolgokat, kár lenne tönkretenni.
-
Oliverda
félisten
Milyen reklámok?
Eddig teljesen ingyen nyerészkedhettél a hardveraprón keresztül, ergo ingyen kaptad a hirdetési felületet. Ennek fényében neked kellene, hogy legyen a legkevésbé okod mártírt játszani 622 darab hirdetéssel a hátad mögött. Talán pont ezért nem lehet igazad ebben a kérdésben.
-
föccer
nagyúr
Ezzel kapcsolatosan Parci már eleget értekezett illetve már ebben a topikban is volt erről szó. A reklámbevételek drasztikusan csökkennek, a fenntartási költségek pedig nőnek. De neked, mint üzletembernek kellene az elmúlt 2 év piaci helyzetét kielemeznem? Bocsánat, de én nem értek hozzá. Én a polgári életben csak egy betontechnológus vagyok, és nem valami üzleti cápa...
mod: jah, és arról nem is beszélve, hogy a HA-ról többek között a fórumozók nyavajgásának engedve el lettek tüntetve a reklámok. És akkor még azokat figyelembe sem vettem, akik blokkolják őket, mert "zavarják" őket.
Téma részemről lezárva.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hát, ha vársz pár percet, akkor előásom neked a lapcsalád látogatottsági statisztikáit, de úgy emlékszem, hogy nem a Hardverapró vezet, bár igen nagy látogatottságot tesz ki. Többek között ezért is kerül olyan sokba a fenntartása, hiszen a rendelkezésre álló erőforrások jelentős részét a HA működtetése emészti fel.
mod: RE #252. Eddig is csinálhattad üzletszerűen, csak fizetned kellett volna érte. Most jelenleg csak annyi történik, hogy a rendszer önmagában szabályozni fogja azt, hogy ki kereskedik üzlet szerűen és ki az aki nem.
Érdekes módon eddig a szerződött partnerek közül egyik sem jött óbégatni az új rendszer miatt. Nem is értem miért....
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, akkor nézzük csak. A hozzászólásaidból azt veszem ki, hogy bizony üzletszerűen kereskedsz, hiszen árrésről és nyereségről beszélsz. Mint az alapelvek leírják az üzlet szerűen kereskedők számára a Hardverapró eddig sem volt ingyenes. És hiába nézem a szerződött partnerek listáját a te neved valahogy sehogy sem akar előkerülni.
Akkor hogy is van ez?
üdv, föccer
-
Oliverda
félisten
Elveszíti a rossz feelinget azaz visszaesik a csalók és a defektes eladók és idétlen hirdetések száma. A végén pedig egy megbízhatóbb és átláthatóbb felület jön létre. Röviden ennyi a lényeg.
Inkább kevesebb hirdetés legyen, de meg lehessen normálisan kötni az üzletet és végül olykor ne egy féltéglát kapjon postán a vásárló.
Aktív témák
lo Elkezdtük az új Hardverapró élesítéséhez szükséges utolsó munkafázisokat, emiatt az elkövetkezendő órákban olykor...
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nintendo Switch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NBA és kosárlabda topic
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Microsoft Excel topic
- Mit válthat ki az alváshiány?
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest