Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
x6radio
tag
Nagyon vártam tegnap, hogy átálljon a rendszer, de gondolom ez most pár napot csúszik.
-
Chaser
legenda
válasz
Winner_hun #1091 üzenetére
Mi néz ki jól? Hol nincsenek a "rangok" magyarul? Lemaradtam vmiről
szerk:
föccer: Nem vágom egészen, de akkor egészségéreBon3ss: Nem aggódok csak azt hittem nálam van gond a technikával.
-
Kassadin
addikt
válasz
Hatalmas nagy probléma, amúgy meg biztos megcsinálják majd.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Már Te is kezded?
-
Winner_hun
félisten
Egész jól néz ki
Gugliba megnéztem, nem ad rá találatot. Szóval: a rangok miért nem magyarul vannak alapból?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #1080 üzenetére
Csak ugye abból a részből rossz, h aki ki volt lépve, az nem tud belépni.. Mondjuk aki be volt lépve az meg kilépni nem tud.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez a szinkronizációs hiba dolog mikor oldódik meg?
-
frewa
senior tag
-
föccer
nagyúr
Az offokat kérem mellőzük. Köszönöm.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
doncortio #1046 üzenetére
Ezek még baromi régi számok lehetnek. Tegnap (előtt?) elkezdtem friss statisztikát keresni, de a legfrissebek is egy évesek.
Ez alapján:
Prohardver 61 ezer,
Mobilaréna 47 ezer,
Hardverapró 39 ezer
Logout 16 ezer.A lapcsaládon összesen 134 ezer látogató járt, közel 1,5 millió oldalt letöltve.
És ezek 1 évvel ezelőtt adatok, ez azóta csak nőttek, illetve az arány egy picit változott a logout irányába, mert ott nőtt a legdinamikusabban a látogatók száma.
Jah, és köszi Winnernek, hogy előásta nekem ezt a cikket
üdv, föccer
-
válasz
szab.tam #1051 üzenetére
Tudod (jelen esetben nálam az akku) egyszerűbb ide feltenni mint a vaterával szarakodni*. Mivel ezentúl majd itt meg ott is kell * így vidám lesz minden hirdetés.
Beszéltem valakivel pü-ben és kérdezem tőle láttad mi lesz az apróval, nem értette, linkeltem és dőlt az illetőből a negatív "szó"!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Kolondrum #1049 üzenetére
föccer kollégával az élen valszeg nem kapnának idegbajt, ha most itt mindenki, egyesével, kölön hsz-ban el kezdené sorolni, milye van eladó.
és most beindult a nyomozás: ki tud előbb valami screen-t az új skin-ről. mintha nem lenne tökmindegy. úgyis megtudjuk. (még az idén, ahogy ígérve lett. van még 365 nap...)
szerk. jóvanna. mije. most már így marad. nem írom át. mi? lyeeee.
egyébként (majdnem) helyes, csak nem úgy. a szótő: mily. milye. milyenje. -
doncortio
senior tag
válasz
huntermati #1047 üzenetére
Passz, IP alapján dobálta ki ezeket. Amúgy az oldal copyrightja 2010-2011.
Hardverapro:
Daily visitors: 18 069, Daily pageviews: 146 355
Hosting company: InterEuro Computer Ltd -
doncortio
senior tag
válasz
doncortio #1043 üzenetére
1.: prohardver - 23308
2.: mobilarena - 20103
3.: hardverapro - 18069
4.: logout - 8498
5.: itcafe - 7972
6.: gamepod - 2374
7.: bitmarket - 0Ezek nem tudom mikoriak, de mérvadóak. Ha kiderítenétek, hogy ez mennyire pontos, azt megköszönném
Nem a webauditról van
Az IP is megvan, csak ki tudnám nyomzni, de nem telefonról
-
-
Chaser
legenda
Jó-jó, ez végül is érthető. Csak utána meg én vagyok a kötsög hogy tudtam róla és nem szóltam
Bár azért az érdekes hogy sok apró be lett zárva ami gyanúsan olcsón kínált dolgokat, de top business gépek piaci ár alatt 50%-kal senkinek nem voltak feltűnőek. Ennek meg az a hozománya minthogy többen is szóvá tettük, hogy nyilván nem véletlen. Gondolom nem kell hozzá nagy képzelőerő hogy ebből mit von le a nagyérdemű a ph-ról...ha ezt topikokban bann-tól tartva nem is hangoztatják, csak maguk közt meg a külvilágnak beszélik el a felhasználók már az is régen rossz.
-
Eleg sok idot eltoltottem anno a szakmai szekciokban ahhoz, hogy elmondhassam, ez nem igy van. Az alapelvek/moderacio es a forum hasznara valas kozott eleg nagy az atjarhatosag. Tehat ugy is tele lehet xarni a szakmai topikot hsz-el, hogy az erdemi informaciot/ujat nem tartalmaz, de mivel temaba vag, nem lehet moderalni.
-
föccer
nagyúr
Nemrég válaszolt az illetékes ezirányű érdeklődésemre. A PH oldaláról a szükséges módosítások még éjszaka megtörténtek. Elvileg a belépési gondoknak a hibájára már rájöttek. Ez egyébként a külsős cégnél volt hiba. Most ha minden igaz enneka javítása folyik. Sajnos ezen kívül még mindig van 1-2 hiba, amit fel kell fedezniük, illetve javítaniuk kell, de gőzerővel folyik a munka.
üdv, föccer
-
xxxbmx
tag
egy "picike"screen tényleg jo lenne
mindenki nyálcsorgatva várja már!még mindig hülyéskedik a 2 rendszer egymással?
-
föccer
nagyúr
válasz
korpicschess #1032 üzenetére
Jó volna mi?
Lauda: Az összes kiskaput természetesen nem tudjuk becsukni. De ha valaki olyan módon használj a a fórumot, hogy abba a moderátorok nem találnak kivetni valót, akkor az már a közösség javára válik. Szerintem az elmondható, hogy a PH eléggé szigorú a moderáció. Feltéve, ha valami a tudomásunkra jut...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ha valaki pofátlan módon elkezdi flood-olni, offolni a szakmai részt ezzel a szándékkal, akkor ezért rendre lesz utasítva. Ha értelmes, konstruktívan használja az adott fórumot akkor azzal semmi baj nincs. Mondhatni a közöség részére hasznos jelenlétet ezután sem lesz célünk szankcionálni.
Az új HA-nak teljesen új kinézete lesz. Szóval előre is gl hf az aklimatizációhoz. Még én sem szoktam teljesen meg, de azért nem veszélyes. Tényleg csak át kell szokni.
üdv, föccer
-
válasz
korpicschess #1028 üzenetére
Szerintem sem, nem is ez volt a lenyeg. Felmerult mint lehetoseg, hogy maradhat-e az alairasban valo hirdetes. Nem hinnem en se, hogy ez megszunne.
-
korpicschess
veterán
Szerintem ez nem probléma. Mondjuk, mint láthatod nekem is van hirdetés az aláírásomban. Tegyük hozzá, hogy össz-vissz talán 1 kérdést tettem fel az iPhone ON topicban.
Lokálban megy amúgy is szabályos hirdetni magadat normális keretek között. Szóval amíg azt szabad, addig szerintem ezzel sincs probléma. -
-
Winner_hun
félisten
válasz
Krissz5435 #1025 üzenetére
Lesz
-
Krissz5435
aktív tag
Így olvasgatva a hozzászólásokat bennem csak egy kérdés vetődött fel:
Lesz új kinézet is? -
dudika10
veterán
válasz
zolee5016 #1021 üzenetére
Mert mi a probléma az aláírásban való hirdetéssel?
(#1023) Lauda: hát ha magamból indulok ki, akkor jó ha minden 20. aláírást elolvasom ha csak olvasgatok.
Azokban a topikokban ahol rendszeresen tevékenykedem, ott mindenkinek tudom mi van az aláírásában nagyjából és még érdekelnek is a hirdetések...
Egészen más a célcsoportja is egy ilyennek. Szerintem nagy kár volna, ha ezt tiltanák. -
zolee5016
őstag
Még 1 kérdés! Egypáran bepróbálkoznak az aláirásba hirdetni ezeket is kiszüritek? Eszembe jutott : Pár éve betiltották az újságokba a szexhirdetéseket(Helyes 20as vörös kényeztetne) Másnap már társkereső lett (helyes20as vörös vár!)Ugye NEM ilyen felületes változás lesz?
-
Skizz
addikt
Mikor lesz a nagy durranás?
-
föccer
nagyúr
válasz
korpicschess #1003 üzenetére
A jelenlegi állapot szerint 100 karakteres cím, 1000 karakteres szöveg és 10 kép tartozhat 1 hirdetéshez. A képek méret korlátozásait nem tudom sajnos megmondani.
üdv, föccer
-
Chaser
legenda
Gondolom hasonló rendszer lesz mint a vakerán. Számlaszámot is meg kell adni az már azért bonyolultabb megoldás 1-2 ürgének.
Jelenteni hát..jelentettem én már olyat aki lopott notebookokat árult, le is lettem érte b@szvaTöbbed magammal..szóval érdekes dolgok azért vannak/voltak itt mindig.
-
szab.tam
nagyúr
"A legnagyobb melót majd a sokszoros regisztrációk kiszűrése lesz, de erre lesz egy igen hatékony eszközünk"
bélabá' 24/7-ben ül egy kockás füzet fölött, és hasonlítgatja a gyanúsan hasonló, azaz egyforma ip-ket...
újonc is voltál? nem-nem... HARDVERAPRÓD-nak születni kell. (na jó: ezen még dolgozom kicsit....)
off: off...
-
korpicschess
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy új funkciók, mint például valami képgaléria, nagyobb karakterszám lesz-e az új rendszerrel? A jelenlegi elég kevés szerintem. Bár akkor meg a keresőszavakkal élnének vissza..
Egyébként örülök a változásnak, mégha fizetős is lesz, mert legalább szűri a népet. (Bár a látogatószámnak nem kellene csorbulnia.)
Egyébként egy vatera féle jutalék rendszer számomra egyszerűbbnek tűnik, mert ott csak alig van pár Ft feltöltési díj, és az eladás után kell csak fizetni. Mondjuk a 150 sem egy tétel, szóval mindenképp olcsóbb így. (Meg hát a vatera az teljesen más elven megy..) -
föccer
nagyúr
válasz
zolee5016 #997 üzenetére
Még mindig nem értem, hogy miért osztanánk ban-okat? A hirdetések automatikusan záródnak az érvényességi idő letelte után, és ha valaki túllépi az ingyenes keretet, akkor nem tud új hirdetést feladni. Nem utólagos elszámolás lesz, mint a jelenlegi rendszerben, mert ez csődöt mondott.
Így nem lesz lehetőség a fizetés megkerülésére, így nem fizetésért nem lehet majd büntetést összeszedni.
A legnagyobb melót majd a sokszoros regisztrációk kiszűrése lesz, de erre lesz egy igen hatékony eszközünk, szóval már most verje ki mindenki a fejéből
üdv, föccer
Aktív témák
lo Elkezdtük az új Hardverapró élesítéséhez szükséges utolsó munkafázisokat, emiatt az elkövetkezendő órákban olykor...
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest