- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
Jhonny06 #149 üzenetére
Kereskedelmi multikról beszélek, másra nekem nincsen rálátásom.
"Az éhbérnek semmi köze a multikhoz, máshol is annyit kapsz, ha szar a végzettséged, vagy egyáltalán nincs."
Mi az, hogy sz@r a végzettséged?
Praktikerben egy csomó asztalost, festőt, burkolót lehet találni, és nem azért vannak ott, mert 80 ezerért olyan jó ott dolgozni vagy mindegyik szakbarbár lenne. Kicsit el vagy tévedve, látszik, hogy neked halvány gőzöd sincsen arról, hogy egyes emberek szakmával is miért kényszerülnek éhbérért dolgozni.
-
JColee
őstag
Maradjunk annyiban, hogy a te szüleid kifizetik a te oktatásodat.
Felsőoktatás nem állami alapszolgáltatás.Gőzöm nincs, hogy mit vagy milyen körlmények között tanulnak az orvostanhallgatók szóval passz. Azt viszont tudom, hogy a különböző tervező szoftercsodákhoz az egy-két napos képzést is ezer dolláros nagyságrendekben mérik.
-
JColee
őstag
Százezrekbe kifejezhető nagyságrend (se), amennyit nyújtanak és ez a többi szakra is igaz.
Erről mutathatnál valami forrást is, mert így eléggé légből kapott.
Másrészt felsőoktatás != közoktatás. Ezzel azt akarom mondani, hogy a közoktatással ellentétben a felsőoktatás nem olyan általános érvényű, nem lehet az eltartását mindenkire ráterhelni. Pl. az én adómból ne képezzenek olyan orvost, aki 1 mp-et nem dolgozik itthon. Ezt hol nem lehet érteni?
Én szüleim is fizetik az adót, miért nem használhatom ingyért az autópályát? -
MrSealRD
veterán
Na ez nagyon igaz...
Meg kérdés, hogy ér egyáltalán annyit amennyit elkérnek...(#65) DeFranco :
A mondat első része még igaz, de a második pont az ami miatt beszóltam neki...
Már máshol is láttam ilyen okoskodó agymenését( már elnézést) és szerintem jobb lenne visszavenni a fiatalkori lendületből, mert nagyon nem ilyen vadregényes az élet mint ahogy most az ő itt megfesti... -
Ringman
félisten
hol van benne az, hogy a lényeget tudta a srác?
annyit tudott a nyilatkozata alapján, hogy alá kell írni.
Az, hogy ez hogy van megfogalmazva kitudja hány oldalon keresztül, senkit nem érdekel.
felelős hozzáállás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo most olvastam az alábbi cikket:Aki nem írja alá a szerződést, fizethet az egyetemérttekintsünk el attól, hogy ez gyak....
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest