Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
villásdugó
üzenetére
Mi anno ezeket úgy toltuk, hogy baráti gárda összejött...azért anno nem volt minden lakásban 8 féle konzol meg stb mint manapság...és mi is szótárral...papírokkal...ha volt végigjátszással ami újságban volt...már ha volt...Silent Hill-hez kb meg ilyenekhez sohasem volt csak hónapok múlva
és akkor Silent Hill zongora...mi a rák lehet amit el kell játszani....tudod hangos szólamok...halk szólamok...de véres ujjak itt ott.... Isteni jók voltak ezek az összeülős bulik szerintem anno...baromira hiányolom az ilyet. Ok a net sok téren segít, de akkor is az amikor jópáran együtt ültök ott és agyaltok stb játszotok...ááá régi szép idők. -
tarti19
senior tag
válasz
villásdugó
üzenetére
Jómagam a Parasite Eve estében jártam hétvégenként a városi könyvtárba, hogy ott szótárazzak

Istenem , de vártam oylankor 1-1 újság megjelenését, amiben benen volt egy végigjátszás
Egyébként 12,5 óra alatt vittem végig easy fokozaton az RE HD-t. Igaz próbáltam mindenhová elmenni, s kb. anyni minden gyűjtögettem össze, hogy nem tudtam elhasználni a végén.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és akkor Silent Hill zongora...mi a rák lehet amit el kell játszani....tudod hangos szólamok...halk szólamok...de véres ujjak itt ott.... Isteni jók voltak ezek az összeülős bulik szerintem anno...baromira hiányolom az ilyet. Ok a net sok téren segít, de akkor is az amikor jópáran együtt ültök ott és agyaltok stb játszotok...ááá régi szép idők.