- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuDieHUN
aktív tag
Egyszerre kér BT fejhallgatót tud kezelni az Apple TV?
-
DuDieHUN
aktív tag
feltelepitette a Kodi-t 1-2 hete, tökéletesen működött is, majd egyszer csak hiába akartam elindítani nem indult el, majd eltöröltem és újra raktam, megint működött pár napig és újra nem csinál semmit ha rányomok... találkoztatok már ezzel a problémával?
-
DuDieHUN
aktív tag
NAS-on tarolom a filmeket és a sorozatokat külön-külön könyvtárba
Mindkét könyvtárat hozza adtam az infuse-hoz, de rengeteg filmhez és sorozathoz nem tolt le borítót és metadatot, csak simán a könyvtárat jelenti meg, hogy érdemes elnevezni a filmeket/sorozatokat? Én mindig úgy hagyom őket ahogy "kikölcsönzöm"
-
DuDieHUN
aktív tag
akadt egy kis problemam, feltelepitettem a KODI-t a wiki-s leiras alapjan, mukodik is, csak halozton nem kereztul nem talal semmit
infuse-al megy az nfs, smb megosztas, es c-vel sincs gond
valaki talalkozott mar hasonlo problemaval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest