Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
magicbox
üzenetére
A topikban képekkel lett illusztrálva, hogy hibás és nem én kezdtem az egészet, nem én járok a topikokba és írom, hogy az Apple TV képe rosszabb. Inkább nézz utána, hogy ki teszi.
Nem vagyok szakember, valaki mással kötekedj.
Attól, hogy neked jó, még lehet gyengébb, rosszabb az adott eszköz. Sajnos úgy általánosságban az Apple TV SDR képe rosszabb, mint pl egy Amlogic lejátszó képe, ezt itt kijelentem.
Bármikor tudom demonstrálni, de egyszerűbb, ha a topikban elolvasod @djnice hozzászólásait, az általános médialejátszó topikban is van pár kép és hsz valamint sok YT videó is van erről tesztábrákkal, magyarázattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- BestBuy ruhás topik
- Konteó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS (SEL90M28G)
- Sony A7 IV váz
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bármikor tudom demonstrálni, de egyszerűbb, ha a topikban elolvasod @djnice hozzászólásait, az általános médialejátszó topikban is van pár kép és hsz valamint sok YT videó is van erről tesztábrákkal, magyarázattal.