- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Well, nézhetjük a másik irányból is, a 'minden mindennel müködö' koncepciót, ha technikailag megoldható is lenne, valóban jó lenne? Ez mondjuk inkább filózofiai kérdés, de ha mégis technikai oldalról nézzük, akkor máris igaz, hogy kivitelezhetetlen. Korlátok mindig lesznek. És minél egyszerübb a rendszer annál stabilabb is, annál megbizhatóbb adott célra. Én kompletten megértem, hogy mindent keverni mindennel nem lenne jó, és egyszerüen az én kényelmemet is szolgálja, ha az apple tv-n nincs fölösleges extra, amire van amúgy megoldás mac mini-n, vagy macbook-on, vagy iPad-en, ahol ezt eleve egyszerübb használni, mint az apple tv-n... mert nem arra lett kifejlesztve az egész felhasználás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest