- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Well, nézhetjük a másik irányból is, a 'minden mindennel müködö' koncepciót, ha technikailag megoldható is lenne, valóban jó lenne? Ez mondjuk inkább filózofiai kérdés, de ha mégis technikai oldalról nézzük, akkor máris igaz, hogy kivitelezhetetlen. Korlátok mindig lesznek. És minél egyszerübb a rendszer annál stabilabb is, annál megbizhatóbb adott célra. Én kompletten megértem, hogy mindent keverni mindennel nem lenne jó, és egyszerüen az én kényelmemet is szolgálja, ha az apple tv-n nincs fölösleges extra, amire van amúgy megoldás mac mini-n, vagy macbook-on, vagy iPad-en, ahol ezt eleve egyszerübb használni, mint az apple tv-n... mert nem arra lett kifejlesztve az egész felhasználás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- BestBuy topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest