- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Valami biztos van mert engem is kileptet par hetente es csak az Apple TV. Mondjuk en rengeteg eszkozon hasznalom.
- 2 TV
- 6 telefon
- 2 tablet
- 2 laptop
- 1 desktopAmugy nem nagy tragedia mert ilyenkor a telefonomon rakerdez belepek-e?
Amugy annyira egyedi, hogy redditen kulon subja van ennek a problemanak…
Tldr: nincs ra megoldas egyelore
-
Imi1981
veterán
Hát azért itt kérdeztem mert csak apple tv - n kellett bejelentkezni és kb hetente egyszer jelentkezik ki valamiért . Shield-en és mi box s-en nem lépett ki. Az viszont van, hogy több helyszínen használjuk a netflixet ha ez számít. Alkalmazás frissítés nem volt mert kikapcsoltam az automatikus frissítést (szeretem én frissíteni).
Az lehet oka, hogy akár egy hétig sem törlöm az előzményekből? Így gyorsan el tudom indítani (egyből) . Ez egyébként zseniális apple tv - n, hogy akár 6 alkalmazást is simán megtart memóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest