Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k #4254 üzenetére
Kipróbáltam kábellel úgy is akad ugyan úgy kb 5 másodpercig film indításkor. Utána már vajsima a lejátszás csak indításkor csinálja. Nem érdekelne annyira de tudom hogy frissítés előtt nem ilyen volt. Remélem az alapra állítás helyre hozza mert csak valami porszem került a gépezetbe és nem a frissítés lett ilyen.
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k #4254 üzenetére
Mert már régóta használom és tetszik. Családon belül (más településen is) többen nézzük és arra nem jó az smb (meg őszintén nincs kedvem vele szarakodni mikor tökéletesen működik az emby /plex) . Egyszer próbáltam régebben beállítani az smb-t de nem sikerült és akkor kezdtem el használni a plexet meg emby-t amik egyből tökéletesen működött így maradtam ezeknél. De szerintem nem a wifi a probléma mert régebben is használtam így és a 60 GB-os 1080p filmet is röccenés nélkül vitte (indításakor sem akadt). De azért kipróbálom mielőtt gyári alapra állítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest