- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k #4254 üzenetére
Kipróbáltam kábellel úgy is akad ugyan úgy kb 5 másodpercig film indításkor. Utána már vajsima a lejátszás csak indításkor csinálja. Nem érdekelne annyira de tudom hogy frissítés előtt nem ilyen volt. Remélem az alapra állítás helyre hozza mert csak valami porszem került a gépezetbe és nem a frissítés lett ilyen.
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k #4254 üzenetére
Mert már régóta használom és tetszik. Családon belül (más településen is) többen nézzük és arra nem jó az smb (meg őszintén nincs kedvem vele szarakodni mikor tökéletesen működik az emby /plex) . Egyszer próbáltam régebben beállítani az smb-t de nem sikerült és akkor kezdtem el használni a plexet meg emby-t amik egyből tökéletesen működött így maradtam ezeknél. De szerintem nem a wifi a probléma mert régebben is használtam így és a 60 GB-os 1080p filmet is röccenés nélkül vitte (indításakor sem akadt). De azért kipróbálom mielőtt gyári alapra állítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest