Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Dehogy van kalibrálva. Amúgy színek meg úgy alapból a kép tök ugyan olyan a két tv boxon csak a apple tv - nél kicsit zavaros, kásás (vagy nem tudom hogy írjam le) volt a filmeknél háttérben a sima felületek. Ez nagyon enyhén látszott de én mindent észreveszek. Rgb magas-ra állítottam onnantól ez megszünt. Így már tökéletes a kép! Az a baj éjjel kettőig szórakoztam vele és hajnal 4-kor keltem mert mentem dolgozni szóval már fáradt voltam. Ma ha hazaérek mindent jobban /precízebben átnézek. Amúgy nagyon pöpec kis gép! Az is fura, hogy tök sok alkalmazást megtart a memóriában. Sokkal többet mint a mecool km6 deluxe pedig abban 4gb ram van. K! Távirányítót szokni kell és nekem jobban tetszene négy irányú gomb a simogatás helyett de ez nem probléma. A frekvencia váltás meg okosan működik ami tetszik! Netflixen csak a tényleges film lejátszásnál vált frekit és az automatikusan elinduló elozetrseknél nem! Ez mecool km6 deluxe - n nem így működik ami kicsit zavaró. Szóval nagyon bejön csak persze az OS-t is szoknom kell. Szerintem majd idővel veszek apple tv 4k - t.
blakey
Tetszik az infuse csak nekem hiányzik a precíziós zoom ami mrmc - ben van (meg ugye kodiban). Itt apple tv - n ráadásul jól működik nem úgy mint android tv - n ahol nyújtja a képet! Én ezt szoktam használni nagyon szélesvásznú filmnél úgy, hogy felére csökkentem a fekete sávokat. Az infuse-ra előfizettem a 360 Ft havonta lehetőséggel. Mrmc - t még nem veszem meg egyelőre mert még próbálgatok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) 38 ciklusos 98% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) Esztétikai hibás
- Asztali PC , R7 8700 , RX 9060 XT , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest