Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Mytv most mar nem ingyenes? Nalam eltuntek az ingyenes csatornak.
-
Alex91
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
TV se rakja be dlna-bol a feliratot?
-
Alex91
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Ok, de milyen nas-rol nem ment a felirat?
-
Alex91
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor a TV-m hogyan jatsza le dlna-n a kulso feliratot...
Milyen NAS?
-
Alex91
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ne legyen tul nagy a mappa melyseg, es a filmet tartalmazo mappaban ne legyen belul lehetoleg masik mappa...
-
-
Alex91
félisten
Hogy világosabb legyen, közvetlenül HDMI-s erősítőre kötve minden hang a megfelelő csatornaszámmal szólalna meg annyi különbséggel, hogy az erősítő Multi CH IN-t írna ki, DTS, DTS-HD stb. helyett.
Szerintem ezt ertjuk, de nem lenne egyszerubb azt mondani, hogy igen, lesz 5.1-ed a TV-n keresztul atkuldve, vagy nem, csak 2.0-ad lesz. Mar ne haragudj, de a tobbi rizsa tok felesleges...
-
Alex91
félisten
Edigital BF-en ma 13 000 huf-ba kerul a Sony es Microsoft controller!
-
Alex91
félisten
En amikor megvettem a 4-est, akkor ra par honapra hoztak ki az 5-ost. Es azert is bosszantott, mert ugye azt mar sejtettem, hogy a 4-est mar nem igazan fogjak frissiteni. Ami ugye azzal jarhat, hogy az Apple frissiti az OS-t, es ez a verzio mar nem fog hozza igazodni. Mint ahogy most pl. a felirat kezeles lett kicsit benne bugos az uj OS-sel. Mondjuk kiszolgalta az arat, es joval,olcsobb volt, mint most, bar az egyik legdragabb az akkori app felhozatalbol.
-
Alex91
félisten
válasz
bigacsiga962
üzenetére
Rakeresel itt a Dolby Atmos-ra, es leszurod belole a tanulsagot...
-
Alex91
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Az app frissitese ota is?
-
Alex91
félisten
Elindult az Apple TV+!
-
Alex91
félisten
Megjelent ra a Spotify app is!
-
Alex91
félisten
válasz
djstavross
üzenetére
Bonyolitod a dolgokat, kuld ra Airplay-jel...
-
Alex91
félisten
Nem neztem, nem jatszom. De a gyerek lehet, hogy kesobb szeretne jatszani. Szerencsere most meg nem erdekli, inkabb kisautozik, meg legozik
.
Csak a bemutatokat neztem, amit feldob.
Mondjuk jo lenne, ha beindulna, mert az ATV-re mintha kevesebb jatek is lenne, de mindom, annyira nem foglalkoztat.
meg nem tudom, hogy anyagilag is melyik konstrukcio a jobb? Megvenni a jatekot, vagy elofizetni havonta... -
Alex91
félisten
Az Arcade annyira rossz lenne? En nem jatszom, de ahol gyerek van lehet, hogy annyira ez nem rossz ajanlat, havi 1 pizza ara...
-
Alex91
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ha kidobna ra egy eger tamogatast, meg az iMovie, Garageband, iWork es legfokeppen a Safari appokat, akkor lenne kanaan... De ertheto, hogy ezt nem akarja, mert tul olcso szamitogep lenne
. -
Alex91
félisten
válasz
pauliboy23
üzenetére
Lemerult a taviranyito, vagy az Apple elcseszte a frissitest..
-
Alex91
félisten
Valaki megnezte mar valamelyik konzol gamepad-jevel? Melyik a jobb?
-
Alex91
félisten
Na, van aki kiprobalta mar at Arcade-ot?

-
Alex91
félisten
válasz
BPéter1984
üzenetére
En megvarnam a keddet, hogy jelentenek-e be uj Apple TV-t...
Ha csak medialejatszo lesz, akkor eleg a 32 GB. Ha jatszani is szeretnel rajta, akkor mar lehet, hogy a 64 GB-os lenne jobb. Mondjuk eddig sok gamet nem talaltam ra, de kehet, hogy az Arcade bevezetesevel sikerul felfutttaniuk ezt is.
Ja, a telefon, az iPhone...

-
Alex91
félisten
Na, jonnek a pletykak, hogy lesz uj Apple TV! Jo, erosebb lesz, de imho lehetne olvsobb is...
-
Alex91
félisten
MyTelenor TV app nalam 12.4 alatt kifagy!
-
-
Alex91
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szerintem valami idokorlat van az infuse-ban, de mar nem emlekszem, szioval fizetes nelkul azt hiszem hasznalhatatlan.
A jatekok teren nem az igazi. Amikor megvettem ugy gondoltam, hogy lesz ra program dogivel a telefonos felhozatalbol gondolva, de sajnos nem igy lett. Talan az elofizeteses konstrukciojuk bevezetesevel lesz tobb es minosegibb tartalom ra. De nem veszesek az arak, es sokat eleg mondjuk iphone-ra megvenni, es kapod automatikusan apple tv-re is.Azt mondom, hogy amit jelenleg hasznalok rajta azt egy mai okosteven is siman meg tudom csinalni. Hbo go, media lejatszas, youtube, de meg a kepernyo tukrozes is menne nelkule. Sot Spotify nincs ra, mig a TV-m ezt is tudja...
Szoval lehet, hogy ma mar nem vennem meg... es neked is azt mondom, hogy lehet, hogy jobbna jarnal egy uj tv-vel.
-
-
Alex91
félisten
Atmos-t nem tud, ha jol latom...
-
Alex91
félisten
Egyebkent ez tisztan azt jelenti, hogy az iden jon a stream a filmek, sorozatok eseten is... Mondjuk, hogy ez megint USA only lesz, vagy mas is kap belole...
-
Alex91
félisten
válasz
Csabee.
üzenetére
1. MyTV
2. Infuse Pro
3. HBO GO
4. Youtube
5. Radio.net (ez nem reg ota)
6. Photos, Flickr, par jatek nagyon ritkanMondjuk az okos TV-m is tudja kvazi ezeket, sot 4K-ban, mert az ATV-m csak 4. generacios. De amikor vettem, akkor meg nem volt okos TV-m...
Egyebkent lephetne az Apple, csinalhatna mar belole a kvazi asztali PC-t!
-
Alex91
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

! Szoval lesz valoszinuleg 5.1-ed, max. kicsit xarabb minosegben, mint ami eredetilag van a filmben, ertelem szeruen a sztereo sztereo lesz. Kulon kutyut ne vegyel, nem leszel elorebb. Ha jobb hangot akarsz veszel,uj erositot is...
!
.