- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Azért ilyenről még nem hallottam, hogy az alkalmazások egyik napről a másikra nem fognak működni, néznék is nagyot. Ahogy említettem, lehet funkciókban nem fognak bővülni, de attól még a tartalom nagy valószínűleg fogyasztható marad. Elképzelhetőnek tartja azt valaki, hogy a dedikált Netflix gombbal a TV-t release után 4 évvel bekapcsolva majd fogadja egy felirat, hogy bocs, de túl öreg a TV-d?
Nem hiszem.
Egyébként nem flamelni jöttem, én is rajongói vagyok az Apple cuccoknak, de azért ennyire nem fekete-fehér a dolog. Amúgy ha az ember úgy érzi, hogy a TV-je már nem képes kiszolgálnia a beépített rendszerrel, vagy tényleg nagyon elhalad mellette már a kor, na akkor szerintem lehet egy jó turbó neki komplett TV csere helyett. Az OLED kijelzővel én sem 2-3 évre terveztem, reményeim szerint 6-8 évet is bírni fog a masina (légyszi
).
(#2853) devil-k
Amazon Firestick-kel már én is találkoztam, volt is a családban. Habár én nem használtam, de meg voltak vele elégedve a többiek. Főleg az ár-érték, ami lenyűgözte őket. Egyébként csak ismételni tudom magam, Apple TV valszeg azoknak egy nagyon jó választás, akik kihasználják az ökoszisztéma által nyújtott lehetőségeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Disney+
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest