- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbx
tag
Nálam is teljesen kiváltotta az Apple TV az összes berendezést, platformot - csak ezt hasznalom mint interface-t, mennek rajta a letoltott filmek, streaming, hagyományos TV adás (IPTV), otthoni családi videók, fotók böngészése (NAS-ról), webes videók nézése (AirPlay-al telefonrol, tabletről indítva), iPhone/iPad tükrozése. Hála a már standard HDMI-CEC funkcionalitásnak, távirányító is elég az, ami az Apple TV-hez van, kapcsol ki/be egyszerre az Apple TV, TV, soundbar.
Amiben még szerintem jó az Apple TV (3. pont nálad):
- ugyan sokan pont hátrányként kezelik, azonban előny is tud lenni, hogy minden többcsatornás hangot dekodól, nem kell oldani, hogy valami régebbi receiver, soundbar ismeri-e a formátumot. Szerintem az is haszos, hogy mindent at lehet kodoltatni Dolby Digital 5.1-be, amit aztan tenyleg minden tobbcsatornás rendszer ismer, nekem is pl. a soundbar csak a DD-t meg a DTS-t dekodol, de semmi gond nincs, mert mindent atkodoltatok DD-re, ez a HDMI ARC-on is atmegy (persze a hangminoseg rosszabb lehet igy, dehat soundbar-rol van szo, nem valami audiofil berendezésről).
- szovegbevitelnel felajanlja, hogy a telefonon irjad be a szoveget, egyszerubb, mint a taviranyitoval
- sok video tukrozésénél működik, hogy amint kiküldom a TV-re, már az Apple TV távjával tudom megállítani, újra elindítani, beletekerni
- szinten ellentmondasos, de nekem tetszik a kicsi, elegans, letisztult távirányító is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest