- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
V.Stryker #1628 üzenetére
Szerintem valami idokorlat van az infuse-ban, de mar nem emlekszem, szioval fizetes nelkul azt hiszem hasznalhatatlan.
A jatekok teren nem az igazi. Amikor megvettem ugy gondoltam, hogy lesz ra program dogivel a telefonos felhozatalbol gondolva, de sajnos nem igy lett. Talan az elofizeteses konstrukciojuk bevezetesevel lesz tobb es minosegibb tartalom ra. De nem veszesek az arak, es sokat eleg mondjuk iphone-ra megvenni, es kapod automatikusan apple tv-re is.Azt mondom, hogy amit jelenleg hasznalok rajta azt egy mai okosteven is siman meg tudom csinalni. Hbo go, media lejatszas, youtube, de meg a kepernyo tukrozes is menne nelkule. Sot Spotify nincs ra, mig a TV-m ezt is tudja...
Szoval lehet, hogy ma mar nem vennem meg... es neked is azt mondom, hogy lehet, hogy jobbna jarnal egy uj tv-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Borderlands 4
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest