Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Volt végre kis időm filmet nézni. Azt vettem észre, hogy házakban benn lévő részeknél a közeli párbeszédben lévőrk arca nagyon sötét és semmi részlet nincs rajta, míg a háttér pedig teljesen világos... a színek is fakóbbnak tűnnek, mint a meddel voltak.
Gondolom valami beállítás nem stimmel, de nem tudtam eddig rájönni, hogy mi lehet a baj.
Van valami ötletetek (MrMc)

Ami menet közben még nagyon idegesít az a touchpad kattogásának hangja. Miért nem lehetett ebbe is egy rezgő motort tenni? Hangtalan is lenne, meg jobb is.
-
Med600-at váltott nálam.
Még fura kicsit a touchpaddal irányítás. A med esetén nagyon királyok voltak a dedikált gombok. Felirat beállítások is jobbak, gyorsabbak voltak jelentősen.
Filmet (sorozatrészt) letöltöm a nasra, tallózom a lejátszóban (feliratot töltök a lejátszóval) és nézem a filmet. Maximum folytatom. Csak és kizárólag erre használtam korábban a lejátszót, illetve most is erre használom, tehát nekem a kapcsolódó funkciók (borítókép, leírások), nem adnak hozzá semmit, illetve még nem állítottam be semmit (néha azért jó lenne, ha le van töltve 5 film, akkor melyikkel kezdjük a nézést).
De a kapcsolódó szolgáltatások azok zseniálisak. Állandóan be van kapcsolva (alvó állapot esetén is szinte), nem kell várni, hogy elinduljon, ráadásul kapcsolja ki és be a tévét is az álvóállapot. A youtube mint az álom, olyan gyorsan és simán fut rajta. Telefonnal is tudom vezérelni, azonnal ki tudom tenni rá a telefon képét. Nagyon szuper. Homekites cuccaim elérem távolról is.
-
Sziasztok!
Sikerült beújítanom egy Atv 4K-t.
Az volna a kérdésem, hogy hosszú távon 1-2-3 év melyik alkalmazás éri meg jobban?
Mrmc vagy Infuse.Mrmc ára jobb kevesebb, mint a fele és nem is előfizetéses modellben történik az értékesítés. Infuse pro sem előfizetéses tudom...
Melyik mellett érdemes döntenem szerintetek?
Filmeket és sorozatokat néznénk vele (Mrmc / Infuse)
-
Sziasztok!
Használja valaki az atv távirányítóját más készülékek vezérlésére is? Ha igen hogyan működik, mik a tapasztalatai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi