- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Gratula, szép, hasznos írás!
Biztos vagyok benne, hogy többen hasznát fogják majd venni. VGA driver kérdésben teljes mértékben igazad van, nem mindig a legújabb a legjobb, főleg régebbi kártyák esetében igaz ez.
A Framerate fixálás nem rossz lehetőség, én egyébként EVGA Precison X-ben szoktam használni, igaz újabban már nem, max. akkor, ha tényleg szükséges. Pl. kisebb akadások, mikrolaggok ellen jól jöhet olyan játékokban, ahol legtöbbször meg van a fix 60 FPS. V-Sync-et használok minden játékban, alkalmazásban, már, ha nem benchmarkolok, stb., mert engem a képtörés (tearing) eléggé zavar. Sajnos a V-Sync + framerate fixálás nem mindig működik együtt megfelelően, néha okoznak bugot egyes játékokban, ezért is van nálam mostanában OFF-on a fixálás. Egyébként magában a Precision-ban is lehet állítani Frame Rate Target-et: [link].Az asztalra pakolás témával kapcsolatban meg: én is agyhúgykövet szoktam kapni, ha valaki áthozza a gépét, hogy tegyem rendbe, aztán látom, hogy tele van az asztal mindenféle szutyok, sz@r, szemét, sz@rral, pedig előzetesen mondtam nekik, hogy, ami kell azt szedjék le róla vagy, ha ez nem megy valamilyen oknál fogva, akkor tegyék oda az orrom elé, hogy EZ KELL b. meg.
De nem, ezt ugye nem lehet megoldani és, ha ne adj isten formázás után nem lesz meg, ami nekik kellett volna, akkor még én vagyok a barom. De ez a hozzám érkező gépek 99%-ánál így van. Ja, aztán még pluszba a C meghajtón van 500 MB szabad hely, a D-n meg 150 GB.
Csak az a gond, hogy ezek a kis optimalizálások nem sok mindent érnek olyan játékoknál, ahol a fejlesztők nem hajlandóak normálisan megcsinálni az egészet. GPU használat közel sincs a max-on pl. a GTA IV-ben sem vagy mondjuk ott van a Mafia 2 is, ahol vannak olyan részek, ahol megint csak nem megy fullon a VGA (köszönhető ez a beépített Physx-nek pl. a benchmarkban vagy egyes pályarészeken).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bizonyára sokan tapasztaltátok már hogy az elmúlt pár évben a játékok eltérő képsebességgel képesek futni bizonyos...
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Gigabyte GA-Z170M-D3P/i7-6700/16 gb DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest