Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
. 1-1 Redmi 9T és Redmi Note 8T. Az automatikus frissítés kikapcsolva,jelzés mindig jön a frissítésekről. Nem csak a rendszer hanem az összes app frissítésről. Amit akarok azt frissítem amit nem azt hagyom. Nem mellesleg, nem biztos hogy mindig jó ha frissítesz mindent. Elég sokszor előfordul hogy rosszabb lesz frissítés után. Én inkább várok és egy idő után ránézek az értékelésekre és véleményekre.
-
ZN1980
csendes újonc
Megnéztem a régi LG G6-omon, ugyanazzal a google fiókkal (ergó ugyanazok a beállítások), jönnek az automatikus frissítések maguktól.
Vajon a Xioami miért kapcsolja ki az automatikus szoftverfrissítést??? Van itt valami hátsó szándék? Mert egy hétköznapi felhasználó manuálisan nem frissít appokat az szinte 1000 százalék...így meg a biztonsági hibák nem lesznek befoltozva.... -
hellboy.4591
csendes tag
Nálunk a családban egyetlen egy Xiaomi sem frissül automatikusan mindegy hogy van beállítva. Tesómnak Redmi Note 9 Pro-ja van, asszonynak Mi A1, nekem Note 8t, de egyik sem frissül. Elsőnek google play store bugra gyanakodtam, de így kizártam ezt a lehetőséget. De mondjuk nem is érzem hátránynak néha hogy nem frissülgetnek a programok maguktól. Az utóbbi időben volt elég sok bugos frissítés, pl. Webview, chrome, így ezektől megkímélem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Androidos tablet topic
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest