Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
monti0222w #59 üzenetére
Na jó, azért nem csak annyi, a specifikusabb tesztek alapján ezt tudjuk, de egy átlagos user nem biztos hogy meg tudná mondani mekkora is ez a különbség a két chip között.
Én egy ősrégi Honort váltottam erre, és valóban érződik a brutális különbség ( nem meglepő), szóval ebben igazat adok, van sebesség, nem is kicsi.
A töltésnél pedig hatalmas. Mindig elámulok,hogy kb. 15 perc alatt egy egész napnyit bele lehet tankolniMás: szerintem hasonló utat fog bejárni az Oppo a Realmevel mint a Huawei a Honorral, vagy legalábbis gondolom ez a terv. A Realme UI lehet talán az első lépés abba az irányba, hogy ők is részben függetlenedjenek az anyacégtől, mint a Honor a Huaweitől.
Indiában nagyon hasítanak, ami pedig egyre fontosabb piaccá növi ki magát. Előbb-utóbb nálunk is bekerülnek majd a köztudatba, de ahhoz még kelleni fog 1-2 jól eltalált készülék és elkötelezettség a UI folyamatos fejlesztésére. A Xiaomi / OnePlus páros mindenképp jobb ha odafigyel rájuk, a potenciál bőven megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest