- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
rumos14 #9498 üzenetére
Egyetértek, ez csak ilyen "kellett egy update, de nincs időnk összerakni semmit, így kaptok pár kocsit" frissítés lett. A Lambo 18 update után vihető (gyakorlatilag gombokért), de minek, tényleg nagyon hosszúak a versenyek, de már így is 50% felett vagyok, estére meg is lesz a kislevelen. A nagyon meg végigtolom hétvégén.
Amúgy én most kitaláltam a level 1000-es botbutítást: úgy butítom őket, hogy végig nyerek. De nem akárhogy, hanem végig hamiltonozva (feltartva, lassan haladva). Volt olyan Suzuka East Elimination, ahol két teljes kört mentünk csak, mert olyan lassan vettem a kanyarokat (60-70-nel) és a hülyék meg nem tudtak megelőzni, mert csak ideális íven előznek. Az előző LTS-ben is bejött, a végén csak 240.9 km/h-t dobott a Speed Recordra, mos is már 3.5 km-eket dob már csak be Endurance-ra és még nem tartok 75%-nál se! Ha így megy tovább, a végén már el se kell induljak és nyerek!
A top speedhez ráadásul lesz Spa, de 10 körös, mert a széria végén van! Az 20 perc, csak azért, hogy egy jó eredményt elküldhess! Sokan nem fogják ezt most tolni, csak a legelszántabbak. Na meg a hekkerek persze, amiből egyre több van sajna, TT-ben is és csapatversenyeken is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest