- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #702 üzenetére
Tehát a problémát próbáltam tapasztalni jobban: A google profilommal léek be, alig akar belépni nekem, és ha belép, majd ide-oda lépegetek, máris guest vagyok, nem enged az új time trial módba. ha sikerül oda bejutnom, és belépve maradok véletlenül, akkor látom is, hogy jaaa, én már ott tudtam menni korábban. A felhőbe mentés is érdekes: belépek, és rányomok a mentésre, de mire visszalépek, már GUEST vagyok és a mentés se sikeres. Ezt látom onnan, hogy 13 órával ezelőtti mentést tölt be, ha kérem, és az új ingyenes hyundai WRC nincs megvéve. Elég tré, hogy már belépni se tudok...? Tehát erre várnék akármilyen ötletet, infot esetleg. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Életképes-e a Freemium koncepció egy ilyen játékban? Sokak szerint nem.
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest