Új hozzászólás Aktív témák
-
kolos15
csendes tag
Nekem sem jöttek az akciók. Tegnap biztonsági mentés után újraraktam: ma reggel megvettem 45% mínusszal a Venenot. Egyébként korábban előfordult az, h nem tudtam menteni és csak egy kb. 2-3 nappal korábbi mentést tudtam visszaállítani, pont a dupla frame-es hétvégén, mindent próbáltam, az sem segített, hogy földhöz vágtam, végül az újratelepítés oldotta meg.
Reklám: super vpn-nel semmi nem jött, kereken 0.
Kipróbáltam más vpn-eket, avast securline (1 hétig ingyenes) 1 hét alatt kb. 2000 jött. Folyamatosan 50-150, aztán más városba jelentkeztem be (miami, NY, LA, stb.). Stabil és gyors.
AMikor lejárt, kipróbáltam még 7-8 másik vpn-t, azokkal nem működött, vagy max 2-5 db-ot adott és újra kellett indítani.
Most a fast secure vpn -t használom kb. 1 hete, nagyjából hasonló, mint az avast, de ez korlátlanul ingyenes.
20 nap alatt kb. 6000-et sikerült összerakni, közben kiválóan lehet olvasgatni és a farmolás is teljesen értelmét vesztette... -
kgymac
őstag
Nálam is csak megjelenik a reklám, de nem lép a vásárlásra. A bal felső ikon listáján csak 5 elemnek van hely, így ha upgrade/javítás folyik az elveszi a helyet az akcióktól. Nálam csak nismo upgrade van általában + éjszaka/melóidőben ts040 szerviz, így megjelennek a hiányzó akciós autók. Ma pl. a veneno-t is, úgy két napja a zonda-t is ablakban is kínálta a lányomnak (nekem már megvannak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest