Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk hasonló amikor volt, akkor kiderült, hogy az osszlopon kint van valami kis erősítő és az begebaszolt. De elég sokára cserélték ki. Biztos nem két forint, de nálunk inkább a TVt érintette. Most meg a telefon nem működik napok óta. Már igen únjuk. Legutóbb két hétig nem volt net, mire kiderült, hogy a router trafója szarakodott már. Én szerintem próbáld meg, hogy a wifi helyett vezetékkel kötöd a gépre. Ha nem akkor meg az a modem egy fosadék valszeg.
Egyébként igen, mióta a voda átvette, sokkal több a gond és mellette még drágult is. Plusz elérni őket, néha lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szerintetek mit lehetne még tenni, mondani az alább felsorolt esetek és dolgok alapján? Kifogytam az ötletekből.Van...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Egyedi ékszerdobozka
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest