- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reset Elek
aktív tag
Nos, sikerült továbblépni.
A nulláról újrainstalláltam az OSMC-t, ugyanúgy az app store-ból feltettem a samba server-t, és elsőre működött, viszont most egyáltalán nem kér jelszót.
Tanulság nincsViszont lett új kérdésem.
A hangkimenetet meglehetősen zajosnak találom. mikor egy filmben nagyon halk részek vannak, vagy épp semmi, akkor halk sistergés jön az audió kimeneten. EZ normális? Sztereo audio jack + Behringer MS-16-ról van szó, mással nem csinálja. -
Mickey5
csendes tag
Köszönöm válaszodat!
Nem tudom, fogalmam sincs. Azóta be sem kapcsoltam, de majd utána nézek. Szerintem jó, mert maga a rendszer tökéletes, kristálytiszta, igazi digitális HD képpel jelentkezik be.
Tudsz esetleg egy olyan linket ajánlani, ahol alapvető kérdésekre kapnék választ? Például azt sem tudom, hogyan kell parancssorba kilépni. Olvastam olyan utasításokról, amelyeket ott kellene kiadni. De az Rpi linuxa számomra teljesen ismeretlen. Sőt, azt sem tudom, hogy a felbontás beállításai hol vannak, de majd csak megtalálom
Köszönöm! -
trafoka
tag
Nagyon jó cikk let, gratula! Én is gondolkozok egy hasonlóban, de nem akarok még egy távirányítót, a telót pedig nem szeretném erre használni. A TV-m viszont ismeri a HDMI-CEC szabványt (panasonicnál viera link), így elvileg megoldható hogy a tv távpötyögőjével tudjam vezérelni a raspberry-t. Te próbálkoztál ezzel? Ha igen, mik a tapasztalataid? Ill. ha bárki másnak van ezirányú ismerete, ne tatsa magában
Köszi előre is!
-
Nagyon régóta töröm a fejem egy Rpi-ben, vagy hasonlóban, de a végére mindig ott lyukadok ki, hogy a család még mindig DVD-ken cipeli a filemekt és a képeket, meg a sata winyó kezelése is szükséges értelmes sebességgel, és ha mindent ráakasztok, ami kell, akkor oda érek, hogy érdemesebb egy AMD E350-es lapot venni.
Majd ha a cslaád leszokok a lemzezésről, meg hasonlókról, akkor én is váltok valami Rpi-szerűségre.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest