- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reset Elek
aktív tag
Nos, sikerült továbblépni.
A nulláról újrainstalláltam az OSMC-t, ugyanúgy az app store-ból feltettem a samba server-t, és elsőre működött, viszont most egyáltalán nem kér jelszót.
Tanulság nincsViszont lett új kérdésem.
A hangkimenetet meglehetősen zajosnak találom. mikor egy filmben nagyon halk részek vannak, vagy épp semmi, akkor halk sistergés jön az audió kimeneten. EZ normális? Sztereo audio jack + Behringer MS-16-ról van szó, mással nem csinálja. -
Mickey5
csendes tag
Köszönöm válaszodat!
Nem tudom, fogalmam sincs. Azóta be sem kapcsoltam, de majd utána nézek. Szerintem jó, mert maga a rendszer tökéletes, kristálytiszta, igazi digitális HD képpel jelentkezik be.
Tudsz esetleg egy olyan linket ajánlani, ahol alapvető kérdésekre kapnék választ? Például azt sem tudom, hogyan kell parancssorba kilépni. Olvastam olyan utasításokról, amelyeket ott kellene kiadni. De az Rpi linuxa számomra teljesen ismeretlen. Sőt, azt sem tudom, hogy a felbontás beállításai hol vannak, de majd csak megtalálom
Köszönöm! -
trafoka
tag
Nagyon jó cikk let, gratula! Én is gondolkozok egy hasonlóban, de nem akarok még egy távirányítót, a telót pedig nem szeretném erre használni. A TV-m viszont ismeri a HDMI-CEC szabványt (panasonicnál viera link), így elvileg megoldható hogy a tv távpötyögőjével tudjam vezérelni a raspberry-t. Te próbálkoztál ezzel? Ha igen, mik a tapasztalataid? Ill. ha bárki másnak van ezirányú ismerete, ne tatsa magában
Köszi előre is!
-
Nagyon régóta töröm a fejem egy Rpi-ben, vagy hasonlóban, de a végére mindig ott lyukadok ki, hogy a család még mindig DVD-ken cipeli a filemekt és a képeket, meg a sata winyó kezelése is szükséges értelmes sebességgel, és ha mindent ráakasztok, ami kell, akkor oda érek, hogy érdemesebb egy AMD E350-es lapot venni.
Majd ha a cslaád leszokok a lemzezésről, meg hasonlókról, akkor én is váltok valami Rpi-szerűségre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Autós topik
- Légies iPhone halvány színei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Linux haladóknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest