- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafoka
tag
Na végre én is Raspberry tulaj lettem (ill. leszek, mert kb. egy hónap mire megkapom
). Viszont a hozzá kapható házak nem tetszenek, úgyhogy inkább terveztem magamnak egyet, amibe befér egy usb hub és egy 2,5" hdd vagy ssd is. Viszont ez egy zárt doboz lenne, majdnem 0 szellőzéssel. A kérdésem hogy szerintetek kell bármilyen aktív szellőztetés a Pi-nek? Arra gondoltam, hogy rakok rá chip hűtő bordákat, ill ha kerül mellé hdd akkor az is kap valami bordát, de kíváncsi vagyok aktív felhasználók véleményére is. Csatolok két képet, hogy lássátok miről van szó:
-
trafoka
tag
Nagyon jó cikk let, gratula! Én is gondolkozok egy hasonlóban, de nem akarok még egy távirányítót, a telót pedig nem szeretném erre használni. A TV-m viszont ismeri a HDMI-CEC szabványt (panasonicnál viera link), így elvileg megoldható hogy a tv távpötyögőjével tudjam vezérelni a raspberry-t. Te próbálkoztál ezzel? Ha igen, mik a tapasztalataid? Ill. ha bárki másnak van ezirányú ismerete, ne tatsa magában
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest