- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enoch
csendes tag
Ha le akarod állítani parancssorból a "shutdown now" parancsot próbáld.
Attól, hogy kodi-ból átléptél parancssorba az oprendszer és egyes részei még futnak.
Xbian-t nem használtam. A sudo apt-get install parancsra milyen hibát ad?
# vagy $ al kezdeni? # sudo apt-get install -
DonCosta
tag
Azt gondolom, hogy az egyik PRi bolt leírása tévesztett meg ezzel kapcsolatban, ahol úgy árulják a média licenszt, hogy elengedhetetlen az XBMC-hez. A másik helyen már kicsit árnyaltabban fogalmaznak:
"Szükség esetén a HW-es gyorsításhoz VC-1 (1,2GBP) illetve MPEG-2 (2,4GBP) codec licencek beszerezhetőek. Ez utóbbi az ISO fájlba tömörített DVD-k lejátszása esetén nélkülözhetetlen"
Az RPi fórumon többször előjött ez a téma, de a végkövetkeztetés az, hogy csak nagyon ritka esetben van szükség rá.
De a lényeg, hogy nem a KODI miatt kell ez, hanem az RPi miatt, de ott is csak bizonyos fájloknál (jelenleg nem túl gyakori formátumokról beszélünk). -
DonCosta
tag
Elég régóta használok KODIT-t de eddig ilyet nem hallottam.
Arról igen, hogy a RPi2 -ben állítani kellett a színkezelésen, de nem tudom hogy ez általánosságban a Kodit érintené. (Nekem RPi2-m van Opnelec-el, de nem tűnik rosszabbnak a képminőség mintha laptopról küldeném a tévére)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Iqos cigaretta
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest