- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
ilyenre ne is, mert ez már elavult, gyenge... de egy 1-1.5GHz-es 1-2 magosra nyugodtan! androiddal nem igazán lehet (még) kiváltani teljes mértékben egy asztali irodai netezős filmnézős gépet, de ha az ARM-os Win8-hoz elkezdenek majd szivárogni a szoftverek, akkor azzal idővel igen! persze vele párhuzamosan lehet az android (és a szoftverkínálata) is továbbfejlődik ilyen irányban is, de az csak külön üdvözölendő ha versenyezniük kell egymással...
-
A 4W-ot alulrol nyalogatta, de ebben mar benne volt a tap is. Brazos fogyasztas panel tappal, merevlemezzel: [link]
csendes: Ez eleg olcso, persze ennek ara van. 256MB es a kivezetesek egy SO-DIMM-re hasonlitanak. A memoria kevesbe akadaly, mint a kivezetes. Ahogy irtad erdemesebb tabletben gondolkozni.
Osiris: Viccnek szantam, par eve volt valami hasonlo a neten, de most nem talalom
-
tobal
tag
Tök jó, hogy vezérlésre is használható, de azért én nem szeretek ágyúval verébre lőni
. Amit meg lehet oldani passzív elemekből, arra nem használok digitális logikát, amit digitális logikával, arra nem használok mikrokontrollert, amit mikrokontrollerrel, arra... stb stb, értitek a lényeget
. De ha egy egyszerű vezérlő eszközhöz vki raspi-t akar használni, lelke rajta... mindenkinek van vmi perverziója
.
Egyébként nekem van egy kis gondom az én pi-mmel, lehet valaki tud tanácsot adni. Egy sima pendrive-ot akarok rákötni, de nem akar működni. A dmesg szerint nincs elég áram ami meghajtsa, pedig aktív usb hubom van. Mit tehetek ezen kívül, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- APPLE Mac mini M2
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest