Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Semennyire. OpenELEC-RPi.arm-6.0.1 felrakása SD kártyára a Win32DiskImager-l kb 1 perc.
Indulás után a konfigurálás kb 10-15 perc.
HDMI képes TV-k távirányítójával kompatibilis.
Aktiv USB HUB ajánlott, ha külső 2.5 USB-s vinyót is dugsz rá.
Média meg itt
(Összefoglalót nyisd le.) -
Cifu
félisten
Van különféle Linux mahináció rá, illetve teljesen saját Linux változat (Raspian). Windows 10 IoT változat létezik hozzá, de nem feltétlen célszerű erre (illetve nem erre van).
Médialejátszónak, HTPC-nek bizonyos megkötésekkel alkalmas (pl. HDMI-n megyjen a kép és a hang is, illetve hálózatról vagy USB-s háttértárról menjen a videó/zene/kép).
De csak akkor vágj bele, ha szereted a DIY dolgokat, néha agyrepesztő marhaságokkal találkozik az ember (az RPi 1 esetében a hardveres videólejátszás-gyorsítása vagy egy évet késett, ha nem többet).
Én, ahogy már mondtam, egy normális x86 alapon, kicsivel drágábban életképesebb megoldásokat látok...
-
Vesa
veterán
Windows is megy rajta, de minek? Csak megeszi az erőforrást alólad. Vannak direkt Pi-re optimalizált disztrók, érdemesebb azokkal. Médiához (HTPC) mehet rá a KODI, a legtöbb tartalmat viszi. Csodát azért nem kell várni, ezt az eszközt alapvetően nem erre tervezték. Yt-n van egy csomó video Pi2+KODI párosításról, pl. ez vagy ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest