- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
#72042496 #11 üzenetére
már lian li is vékony?
Úgy 10 éve volt egyhez szerencsém, az valami monstrum volt, üresben is vagy 15 kiló... (haver gépét építettük át "modernizáltuk" akkoriban). Fogalmam sincs már melyik modelljük volt (jó nagy a földtől kb. az asztallapig felért).. Azóta már más háza van, kellett neki usb3.Egyébként define R5 is amim van, oldallap nélkül, főleg ha a merevlemez kereteket is kiszedem "nyeklik" kicsit. De szerintem a legtöbb ház ilyen. De hiába volna vastagabb lemezből, akkor is ilyen maradna (ha mindenütt egységesen vastagabb lemezre állnának át). Bár nem tudom eldönteni, hogy "rugalmas" kicsit a keret segít vagy inkább rosszabbá teszi az esetleges rezonancia elvezetést.
-
Tomkaa
tag
válasz
#72042496 #11 üzenetére
mondjuk azok a Lian Li házak meg úgy néznek ki mint a 90-es évek szerverei a Minolta székházból....
Nem tudom mit eszik azokon a házakon sok ember, vagy a szakma...... főleg ha most azt írjátok vékony is. Eddig legalább azt hallottam róla hogy az anyagot beleteszik mégha csúnya is.
Egy NZXT vagy be Quite ezek szerint még mindig sokkla jobb választás náluk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest