- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
#72042496 #11 üzenetére
már lian li is vékony?
Úgy 10 éve volt egyhez szerencsém, az valami monstrum volt, üresben is vagy 15 kiló... (haver gépét építettük át "modernizáltuk" akkoriban). Fogalmam sincs már melyik modelljük volt (jó nagy a földtől kb. az asztallapig felért).. Azóta már más háza van, kellett neki usb3.Egyébként define R5 is amim van, oldallap nélkül, főleg ha a merevlemez kereteket is kiszedem "nyeklik" kicsit. De szerintem a legtöbb ház ilyen. De hiába volna vastagabb lemezből, akkor is ilyen maradna (ha mindenütt egységesen vastagabb lemezre állnának át). Bár nem tudom eldönteni, hogy "rugalmas" kicsit a keret segít vagy inkább rosszabbá teszi az esetleges rezonancia elvezetést.
-
Tomkaa
tag
válasz
#72042496 #11 üzenetére
mondjuk azok a Lian Li házak meg úgy néznek ki mint a 90-es évek szerverei a Minolta székházból....
Nem tudom mit eszik azokon a házakon sok ember, vagy a szakma...... főleg ha most azt írjátok vékony is. Eddig legalább azt hallottam róla hogy az anyagot beleteszik mégha csúnya is.
Egy NZXT vagy be Quite ezek szerint még mindig sokkla jobb választás náluk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest