Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Nehéz helyzet, főleg moderátori / hg szemmel.
Epp a vezetoseg mondta, hogy a blogouton mindenki azt ir amit akar, amig nem sert alapelvet. Innentol fogva tephetitek egymas szajat 24 oraban, csak a sajat idotoket pazaroljatok feleslegesen.
Hozzateszem, mivel ezek a blogok sajat blogkent uzemelnek, annyi kulonbseggel, hogy mas is hozzaszolhat, szerintem is adjuk mar meg ezt a szabadsagot. Egeszen addig, amig nem gusztustalankodik valaki. Volt olyan, hogy fingottam topik, na ott mar en is szoltam. Par ilyet leszamitva had menjen a tobbi, amire nincs igeny, ugyis el fog tunni. Hogy mire van igeny, azt meg ne mi dontsuk el, eldonti a latogatottsag/hsz-ek szama.
-
titán
Mashol is volt errol szo, de hogy helyben maradjunk, ideznem Racecamot az elso hsz-bol:
A harmadik: Régen rossz az, ha bárkit, aki blogot szeretne vezetni abban korlátoznánk, hogy mit is írhat le. nyilván a PH! általános szabályait be kell tartania, de ennél több korlátozás már az írói szabadság rovására menne. Vicces lenne, ha egy blogban mi mondanánk meg, hogy miről lehet benne szó.
Eppen az a celja a blogoutnak, hogy mindenki arrol irjon, amirol szeretne. Szerintem jol van ez igy. Ami Neked nem fontos, a masiknak baromira az lehet es forditva. Csak gondoljon bele mindenki mennyi topik van a szakmai szekcion belul, amit nem latogat, mert nem erdekli. Megsem irja bele azokba, hogy ez megis mi a reteknek. Mindent osszevetve nagyon jo dolog ez a blogout, barki kenye-kedve szerint nyithat topikot es beszelgethet barmirol, ami nem serti az alapelveket.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
szakmai topikok színvonala maradt.
csinos lány jó. csinos lány még BME villany/gépészkaron is akad, ha már kocka területekről beszélünk. a 10k hozzászólás azt jelenti, hogy a logouton a csinos lány hiánycikk. fejlődéssel együtt jön több csinos lány is, minél több lesz, annál kevésbé koncentrálódik a figyelem egy helyen.
komoly témák alatt mit értesz? tudnád őket definiálni is? egyébként kell néha lazítás is. ha meg olyan nem kell vele foglalkozni, majd megunja.
azért a színvonalsüllyedéstől annyira nem kell félni. közösségi szinten a magyar nyelv gyakorlati ismerete elvárt (bár pár hirdetésnél szoktam fogni a fejem). másrészt meg mindig ott a veszély, hogy rákattint az ember valami topikra ott balra, aztán a "szrentiem mge a bubuka gyenge de, a bumburnyák cucc suzupcsy láv " típusú flém helyett a topikokban csak hárombetűs rövidítésekkel és mindenféle szakszöveggel fog találkozni. ami alapvetően ijesztően hathat... mert ha szupcsyt vár meg hatvankét felkiáltójelet, akkor abból nem lesz kultúrűális önfelismerés.
pár kiakasztó fórumtársból meg nem szabad hatalmas következtetéseket levonni.
ABE: ott a pont. ilyen alapont az "Így írtok ti" is egy baromság, minek kellett kiadni. pár hozzászóláson konkrétan hatalmasakat nevettem a témában, voltak köztük telitalálatosak.
továbbmegyek: formailag és stilisztikailag is tökéletesen stimmel az a bejegyzés, a gúnyt maximálisan kihasználja, ezáltal szerintem sokkal több értelme van a rövid mármár dadaista egysorosoknak, mint egy naturalista dráma méretű szösszenetnek a témában.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
egyébként értettem mire gondolsz, viszont a mi mehet/mi nem típusú helyzetekben sajnos egyszerűen megfogalmazott egzakt definíció kell. tehát, közérthetőnek és rövidnek kell lennie, különben a user vagy nem olvassa el, vagy nem érti meg.
nézd, én is jobban szeretem az értelmes dolgokat, de néha szűk a határ. emlékszem még az eperlekvár vs ezüstpaszta tesztre, konkrétan egész addig hangosan röhögtem, amíg el nem jutottam a grafikonokig.
a szemét gyártása meg zavaró, de általában ráunnak, ha nem olvassa senki. minősített feltűnési viszketegségben szenvedő relatíve kevés van (de van).
más: korhatár, iqteszt:
a netiket (nem)ismerete nem korfüggő. namármost a felkiáltójel meg a hatvan szmájli az inkább azzal van kapcsolatban. néhány 30 fölötti durvább ilyen szempontból, mint a tizenévesek.
iqteszt: megint nem megy. hosszú nem lehetne, mert akkor a delikvens mégse regel, az meg rosszat tesz a látogatottságnak és a reklámbevételeknek. a rövid meg... kinek mi a rövid. meg a "futási ideje" a tesztnek userfüggő, nehézséget nem lenne egyszerű/nem lehetne jól belőni. és ami a legfontosabb: trollok, szándékosan hülyék és gyenge tudású megmondóemberek ellen az sem véd.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
localhost
Közösségépítő
Én ott látom a bibit, hogy mi itt a PH! lapcsalád berkeiben kissé sajátunkként gondolunk a blogoutra.
De csakúgy mint a blog.hu, ez egy freeblog szerver. Tényleg bárki, bármilyen témában nyithat blogot. Sajnos
Tehát idejöhet bárki ph!-től függetlenül, elolvassa az alapelveket és blogot nyit az "individualista társadalmak szerepe a mákosnudli degradálásában és a sex" témában. Ha tetszik, (nekünk) ha nem.
Engem is bánt néha az süllyedaszinvonal ellaposodás, elsekélyesedés, de most éppen az újoncként létező témában például szívbőljövően, jóízűen kacagok. LÁJKOLOM.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Vakegérke
félisten
Ne duzzogj már.
Ez egy olyan portál, ahol kellő szabadsága van mindenkinek, aki tartja magát a szabályokhoz, alapelvekhez. Jól van ez így, hiszen egy agyon szabályozott rendszerben lehet, hogy csupa minőségi írás, bejegyzés születnék, ám nem lenne sava-borsa az egésznek.
Tudnál méltatlankodni? Nem. Tudnál dühöngeni? Nem. Márpedig érzelmek nékül fittyfenét sem ér az egész.
Engem is befogadott a közösség, holott nyitó írásom jó nagy baromság volt. Hőzönghettek volna, hogy ennek itt hely nincs, és lám, nem tették.Értem, nem kell szólni, értem, hogy nem erről van szó. Ám attól, hogy nem támogatom a hasonlo jellegű blogokat, nem is tiltakozom ellenük.
Szerver leterhelés? Majd "gazdáink" eldöntik, hogy mikor mondják: elég, és ne tovább.
Szóval hely van, és ameddig van, hadd szórakozzon mindenki kedvére.Ezen bejegyzés váltotta ki ezt a vitát.
Nos, a szerző bizonyára tudta, hogy mit csinál, hiszen nem kezdő. Van sikere a topicnak? Van, nem is kicsi.
Hol a probléma?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tildy
nagyúr
Ó azok csak azért készültek azok az írások, hogy ne féljenek az emberek belevágni. Kitartás és sikerül.
Nomeg aki esetleg ugyanezen úton indulna el... Annak egy kis támpont. Talán. Hogyis mondjam, mi is mentünk egy kitaposott ösvényen, amit másoktól hallottunk, de nagyon sok új dolog volt. Szívesen olvasom mások úti beszámolóit is, tanul belőle az ember.
Látod, amióta "befutottam" el is maradtak. Sőt azt hiszem kb kezd eljönni az a pont, amikor azt mondom állj, sok, elég a szócséplésből. Amikor hülyeség véleményt nyilvánítani, mert a másik személyes sértésnek veszi. NEm csak itt van erről szó, porontyon is pl. ez megy, tök semleges témákról, amik igazándiból segítőleg születnek , ott is kiforgatják az ember szavait, és vérre menő harcok vannak kb.
Tegnap itt is belefutottam egy ilyenbe, ráadásul olyan vitába mentem bele ami eleve szubjektív, emberfüggő. Fakk. HAmut szórok a fejemre, és meghúzom magam.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest