- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"konkrétan egész addig hangosan röhögtem, amíg el nem jutottam a grafikonokig."
Hehe
Pedig nem poén. Nálam otthon a Core2 már vagy fél éve barack lekvárral megy : P Mondanom se kell, kifogástalan hatásfokkal
Az iq teszt azért nagyrészben poén volt. Nyilván nem kivitelezhető.
Nem ideillő hasonlat, de ~ 5 éve voltam felvételizni a UPC nél valami telefonfelkapós munkára. Volt egy elsődleges önéletrajz alapján történő válogatás. Aztán volt egy IQ teszt, személyiség teszt. Aztán volt egy személyes elbeszélgetés a 'válogatók' részéről. Majd a végén, amikor már csak ~20-an maradtunk volt mégegy személyes elbeszélgetés a UPC-sek részéről. Szal, ki hitte volna, hogy ehhez is IQ teszt kellPersze más egy munka és más egy weboldal, ezért is írtam, hogy nem ide illő példa.
Félig hirtelenfelindulásból félig poénból írtam az iq tesztet"a szemét gyártása meg zavaró, de általában ráunnak, ha nem olvassa senki. minősített feltűnési viszketegségben szenvedő relatíve kevés van (de van)."
Pont ez a "gond", hogy mindig vannak követők. Elvégre a komolytalanabb "szemétnek való" témákhoz jóval több ember tud "érdemben" hozzászólni, mint mondjuk egy komolyabb, élethelyzetet / munkát / moddingot / akármi mást felvonultató témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy kis bevezetőt írnék, hogy tulajdonképpen miről is lenne szó. Az elmúlt pár hónapban ugrásszerűen megnőttek a...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest