Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"konkrétan egész addig hangosan röhögtem, amíg el nem jutottam a grafikonokig."
Hehe Pedig nem poén. Nálam otthon a Core2 már vagy fél éve barack lekvárral megy : P Mondanom se kell, kifogástalan hatásfokkal
Az iq teszt azért nagyrészben poén volt. Nyilván nem kivitelezhető.
Nem ideillő hasonlat, de ~ 5 éve voltam felvételizni a UPC nél valami telefonfelkapós munkára. Volt egy elsődleges önéletrajz alapján történő válogatás. Aztán volt egy IQ teszt, személyiség teszt. Aztán volt egy személyes elbeszélgetés a 'válogatók' részéről. Majd a végén, amikor már csak ~20-an maradtunk volt mégegy személyes elbeszélgetés a UPC-sek részéről. Szal, ki hitte volna, hogy ehhez is IQ teszt kell Persze más egy munka és más egy weboldal, ezért is írtam, hogy nem ide illő példa.
Félig hirtelenfelindulásból félig poénból írtam az iq tesztet"a szemét gyártása meg zavaró, de általában ráunnak, ha nem olvassa senki. minősített feltűnési viszketegségben szenvedő relatíve kevés van (de van)."
Pont ez a "gond", hogy mindig vannak követők. Elvégre a komolytalanabb "szemétnek való" témákhoz jóval több ember tud "érdemben" hozzászólni, mint mondjuk egy komolyabb, élethelyzetet / munkát / moddingot / akármi mást felvonultató témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest