Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz proci985 #46 üzenetére

"konkrétan egész addig hangosan röhögtem, amíg el nem jutottam a grafikonokig."

Hehe :) Pedig nem poén. Nálam otthon a Core2 már vagy fél éve barack lekvárral megy : P Mondanom se kell, kifogástalan hatásfokkal :)

Az iq teszt azért nagyrészben poén volt. Nyilván nem kivitelezhető.
    Nem ideillő hasonlat, de ~ 5 éve voltam felvételizni a UPC nél valami telefonfelkapós munkára. Volt egy elsődleges önéletrajz alapján történő válogatás. Aztán volt egy IQ teszt, személyiség teszt. Aztán volt egy személyes elbeszélgetés a 'válogatók' részéről. Majd a végén, amikor már csak ~20-an maradtunk volt mégegy személyes elbeszélgetés a UPC-sek részéről. Szal, ki hitte volna, hogy ehhez is IQ teszt kell :) Persze más egy munka és más egy weboldal, ezért is írtam, hogy nem ide illő példa.
    Félig hirtelenfelindulásból félig poénból írtam az iq tesztet :)

"a szemét gyártása meg zavaró, de általában ráunnak, ha nem olvassa senki. minősített feltűnési viszketegségben szenvedő relatíve kevés van (de van)."

Pont ez a "gond", hogy mindig vannak követők. Elvégre a komolytalanabb "szemétnek való" témákhoz jóval több ember tud "érdemben" hozzászólni, mint mondjuk egy komolyabb, élethelyzetet / munkát / moddingot / akármi mást felvonultató témában.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés