- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Na igen. Abban a mondatban lehet van egy kis költői túlzás elismerem
De csak az érzékeltetés és a hatásosság kedvéért. Végülis a mellékelt grafikonon látszik, hogy közös volt az ősünk. mind a két faj hasonló területen, hasonló körülmények között élt, mégis a végkimenetel elég látványos különbésgeket hordoz. Viszont genetikailag csak egyetlen egy %-ot !
"Egyszer csak eszébe jutott, hogy milyen jó lenne egy darab fával agyonverni valami állatot...."
Igen, ez nagyon jó okfejtés
Főleg a Penry a végén.
De épp ezen van a hangsúly. Ha ilyen egyszerűnek mondható módon rájött az ember erre a dologra, akkor másik 5500 emlős faj közül mértnem volt képes egysem? És nem egy olyan faj volt még, akik hasonló környezetben, hasonló körülmények között, hasonló időben élt az előemberekkel, de nekik mégsem sikerült rájönni ilyesmire. -
Dany007
veterán
"Bizonyított tény, hogy az ember a csimpánzok fajából származik, valamikor nagyon régen, közös volt az ősünk. "
Lehet, hogy kicsit rosszul fogalmaztam. Elnézést. Amúgy a mellékelt ábrán egyértelműen látszik, hogy közös ősünk volt.
Amúgy én se azt írtam, hogy nincs életképtelenebb állat
Sőt, azt se írtam, hogy a gyüjtögető életmóddal nem lehet megélni. Dehogynem. Ezt csak példának hoztam fel, azonkívül ez mind még kevés lett volna az állatvilágból való kiemelkedésre. Csak ez volt a lényege annak a résznek. Meg persze a különbség érzékeltetése a mai, és az őskori életvitel között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest